też cos te przyciski świrowały, mam wrażenie że czasem jedno klikniecie w cos w tym programie nie zdaje egzaminu, ale potem mogłem zaznaczyć jednym wszystkie, może wystąpił wyjątek ?
Witam. Wydaje mi się, że aplikację już opanowałem...ostatnie dni działa szybciej i od rejestracji do przypisania kart działa ok. Czasem tylko nie przenosi danych wpisanych podczas rejestracji, tj, adresu e-mail, nr telefonu i miejscowości do etapu, w którym uzupełnia się wniosek o obywatelstwo, podrodzaj wniosku, daty. Natomiast jest jeden kluczowy błąd- nie mogę wysłać zamówienia do PWPW. Mam do zamówienia już 171 kart i cały czas pojawia się wyjątek:( Wnioskodawcy już mnie straszą wnioskami o zaświadczenie o złożeniu wniosku bo chcą zniżki w górach na ferie.
Otrzymałem wczorajz helpdesku odpowiedź, że nadal PWPW nie przyjmuje zamówień i żeby śledzić komuniakty po zalogowaniu. A komunikat wisi jeden: 19 stycznia o 7.30 uruchomiona jest opcja zamówień.
Czy komuś udało się już wysłać zamówienie do Wytwórni?
Dziękuję i pozdrawiam.
wysłać do produkcji daje się od przedwczoraj - naprawili ten błąd, a od wczoraj daje się odbierać koperty z PWPW, które składałem jeszcze w grudniu, poza tym wysłałem już 2 wnioski, ale czy faktycznie tam doszły tego nie wiadomo natomiast w systemie mają status w produkcji
u mnie składali pełnoletni uprawnieni, i późnej program mówi że zmalał w rodzinie np. 0005 takiego członka rodziny i trzeba dopasować do tej rodziny. Ale wnioskodawcą był pełnoletni