Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR - Karta Dużej Rodziny

Strona 9 z 31    [ Posty: 304 ]

Napisano: 22 sty 2016, 16:22

ja też nie rozumiem co napisałaś :o
cooo

Napisano: 25 sty 2016, 10:36

Czy ktoś wie jak wpisany wniosek i rozpatrzony pozytywnie skierować ponownie do obsługi żeby dopisać członka rodziny?
Flaurus

Napisano: 25 sty 2016, 14:24

ale na jakim etapie? takim z którego zamówiono już karty?
ubu

Napisano: 25 sty 2016, 15:15

witam proszę o pomoc bo ja loguję się na tej stronie https://kdr.mpips.gov.pl/adm/login.xhtml i tam nie mam żadnych swoich spraw które miałam we wcześniejszym programie, otwiera mi się strona tylko z danymi administratora, nie mam możliwości wprowadzania, wydawania itd. Czy ja coś robię źle? czy powinnam jakoś inaczej się logować czy utworzyć jakieś konto? proszę o jakieś rady
zulek
Praktykant
Od: 30 wrz 2015, 20:30
Zajmuję się:

Napisano: 25 sty 2016, 15:38

zulek pisze:witam proszę o pomoc bo ja loguję się na tej stronie https://kdr.mpips.gov.pl/adm/login.xhtml i tam nie mam żadnych swoich spraw które miałam we wcześniejszym programie, otwiera mi się strona tylko z danymi administratora, nie mam możliwości wprowadzania, wydawania itd. Czy ja coś robię źle? czy powinnam jakoś inaczej się logować czy utworzyć jakieś konto? proszę o jakieś rady

logujesz się do złego modułu

musisz się zalogować do modułu obsługi kart,

podaje Ci stronę systemu bo widzę że wpisujesz złą

https://kdr.mpips.gov.pl/start/
ewee

Napisano: 25 sty 2016, 16:03

DZIĘKUJE
zulek
Praktykant
Od: 30 wrz 2015, 20:30
Zajmuję się:

Napisano: 26 sty 2016, 9:02

ubu pisze:ale na jakim etapie? takim z którego zamówiono już karty?

Na etapie że mam go rozpatrzony i karty są w zakładce nowe zamówienie. Tylko nie moge ich zamówić bo brakuje mi jednej osoby :/ Gdy wchodze na edycje żeby dodac członka ta funkcja nie działa. Podejrzewam że dlatego nie działa bo mam je w "zamówieniu" ale jak w takim razie ten wniosek przywrócic do obsługi?
Flaurus

Napisano: 26 sty 2016, 13:41

Dobre pytanie może by tak zwrócić się z nim do firmy odpowiedzialnej za ten cudny produkt, a potem podzielić się tym trudnym doświadczeniem z nami wszystkimi na tym wątku? :D
ubu

Napisano: 26 sty 2016, 13:52

szlak mnie zaraz trafi ! czy ten program nie mógł być zrobiony inaczej? łatwiej? wszystkiego tutaj trzeba szukać, trzeba szukać jak zrobić przedłużenie, albo gdzie anulować kartę, tyle czasu to zajmuje ... ! :/ :evil:
gbnm

Napisano: 26 sty 2016, 13:58

Dzisiaj wysłałam zamówienie. Wchodząc teraz w szczegóły sprawy nad zakładkami ostrzeżenia/przyznania/korespondencja/karty jest taka pozycja jak "czy wniosek o dodanie nowej rodziny w gminie" pozycja pozostała pusta. Przy wcześniejszych wnioskach wpisane było TAK lub NIE. czy ktoś z Was miał taki przypadek???
goscw
Stażysta
Od: 11 sty 2016, 13:17
Zajmuję się:

Strona 9 z 31    [ Posty: 304 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x