OPS MAŁOMICE - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 5 z 10    [ Posty: 94 ]

Napisano: 19 lis 2015, 12:35

bardzo przykro mi to napisac ale nic z tego, wszyscy tancza jak pani M wam zagra i nawet nic nie zdzialacie bo ma na krótkiej smyczy słupy radnhych i zawsze bedzie pod przykrywka :lol:
Przemek K.

Napisano: 20 lis 2015, 0:27

witam. jestem mloda pracownica ops., widze ze mozna tu pisac dosc szczerze. jest tu mobbing.
jola.

Napisano: 24 lis 2015, 14:24

jola. pisze:witam. jestem mloda pracownica ops., widze ze mozna tu pisac dosc szczerze. jest tu mobbing.
mocne slowa ale na szczescie nikt nie operuje nazwiskami. czytałam posty wczesniejsz i czekamy z dziewczynami z naszego gopsu na rozwoj wydarzen :x . próbujcie dzialac coś z waszym burmistrzem niech wam pomoże
pusia

Napisano: 24 lis 2015, 14:38

kpina kpina pan kierownik zebral nagrode za spolecznika roku. klam i falsz nic wiecej. facet wypowiada sie za nie swoje zaslugi zal tego slychac.
aLinka

Napisano: 24 lis 2015, 14:40

aLinka pisze:kpina kpina pan kierownik zebral nagrode za spolecznika roku. klam i falsz nic wiecej. facet wypowiada sie za nie swoje zaslugi zal tego slychac.
rowniez my oglądałyśmy ten cyrk, a czy pan K chwalil się dlaczego odszedl z bylego ops raczej chyba nie
pusia

Napisano: 24 lis 2015, 14:49

Wazne ze Pan K teraz niest nieskazitelny spolecznik roku - tak jak napisal ktos wczesniej zaslugi nie dla adekwatnej osoby. Tylko ciekawe ze Pan K wyrzuca dziewczyny do rozmow z agresywnymi klientami a sam sie zamyka u siebie. I to jest spolecznik roku ? ktory nie stanie w obronie tylko czmycha do pokoju żallllllllllllllllllllllllllllllllllllllll :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
452

Napisano: 24 lis 2015, 14:50

Przeciez, przykład idzie z góry wiec jak ma być inaczej :lol:
typ

Napisano: 24 lis 2015, 14:53

452 pisze:Wazne ze Pan K teraz niest nieskazitelny spolecznik roku - tak jak napisal ktos wczesniej zaslugi nie dla adekwatnej osoby. Tylko ciekawe ze Pan K wyrzuca dziewczyny do rozmow z agresywnymi klientami a sam sie zamyka u siebie. I to jest spolecznik roku ? ktory nie stanie w obronie tylko czmycha do pokoju żallllllllllllllllllllllllllllllllllllllll :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nierozsądna 452 statuetki to kazdy potrafi trzymać już go jedna pani wytrenowala :lol:
pusia

Napisano: 24 lis 2015, 14:55

Ja z kolezanka uwazamy ze K. to dobry chłop, prosty nieszkodzacy, dobrze sie sluchający góry. a to jest najwazniejsze pod sobą mieć "grzecznego misia"
zagan

Napisano: 24 lis 2015, 14:59

oj widze ze wasz bierze sukces innych. prosta rada; jesli macie uklady i dobrze sie liżecie "ZŁOTĄ RĘKĘ" to i bez wyksztalcenia bez zbednych ceregieli możecie dochrapać się stanowiska i marnych srebrników. Nasz UGM jest w tym doskonaly
krysiaum

Strona 5 z 10    [ Posty: 94 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x