OPS MAŁOMICE - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 6 z 10    [ Posty: 94 ]

Napisano: 24 lis 2015, 17:17

Ares30

Napisano: 24 lis 2015, 23:15

nareszcie do przodu
9999

Napisano: 25 lis 2015, 21:53

ludzie dajcie sobie spokoj z tą nagonką.
lukas

Napisano: 27 lis 2015, 9:07

jak to czytam to mam wrażenie że ktoś tu bije pianę, małe tego totalny bigos - czyli wszystko i nic . Rozumiem, forum, każdy może wyrażać swoje poglądy, ale kochani - do brzegu ! o co wam chodzi ?
matrix

Napisano: 29 lis 2015, 20:54

"matrix" :geek: :geek:
jak to forum kazdy moze sobie napisax co che tylko by bylo tak jak piszesz troche wiecej skladu. nie ma co sie dziwic pisze tu dosc duzo osob i ogladalności jest dyza. chcialabym odniesc sie do informacji naspisanej przez jednego forumowicza a dokladnie po 1 o akcji dyskryminacji i mobbingu stosowanego przez pana K. -jesli rzeczywiscie tak jest to dlaczego zadna z dziewczyn nic nie robi - ja odpowiem dlatego ze kazda sie boi o prace i lepiej sobie poplakac w domku i ponarzekac niz zasilisc szereg bezrobotnych (w tych czasach nie ma czegoś takiego jak prawda - lepeij siedziec w zaklamaniu niz stracic prace). po 2 widzialam ze jest napisane o spoleczniku roku, jesli chodzi o uslugi o ktorych pan K tak rozwija to jak kazdy sie zajmnie chcos troche zadaniami ops to zobaczy ze to nie jest nic odkrywczego i nie wymyslone przez niego , wynika to z zadan z niczego wiecej. po 3 piszecie o dyskryminacji i zlym traktowaniu pracownikow cis, ktorys z forumowiczuw napisal wam dobrze co macie zrobic jesli takie miejsca maja zdarzenie, niektorzy nie maja kultury albo mysla ze jak zajmuja stanowiska to mozna ludzi dzielic na gorszych i lepszych , a gdyby tak bylo to nie mieli by z kim pracowac, to jest kwestia wychowania moze pracownikom ops sie "nosy i brzuchy za duze zrobiły", po 4 ciagle mieszacie starych pracownikow gopsu do aktualnych czasow i jeszcze wypominacie wybory do samorzadu, jesli tak bylo to mozna bylo zglosić wniosek do komisjii o lamanie praw i cos by z tego wyszlo, jesli pani M jak ja nazywacie para sie kupczeniem glosów i zachowala sie tak jak piszecie to tylko swiadczy o niej i o tym jaka jest "patologia" na szczeblach a liczy sie jedynie jak wy to piszecie "calowanie zlotej reki" , tylko ta zlota reka moze zawsze zajsc szarościa i to od mieszkancow gminy to zalezy '"to nie ranczo wilkowyje'- choc sie rowni tym ze pani M jest ładna :).po 5 piszecie ze trzeba miec plecy i dobrze zyc z wladza - to prawda i fakt nie zaprzeczalny w kazdym miejscu trzeba wspolgrac i dogadywac sie a nie ukrywajmy jesli ma sie pod soba cytuje "słupy na smyczy" to ma sie wszystko, jesli chodzi o wyksztaclenie i zajmowane stanowiska to na sile sie tworzy stanowiska a prosze przeczytac ww to jest odpowiedz.
penelopa

Napisano: 30 lis 2015, 15:57

Wiesz co to interpunkcja?
Ares30

Napisano: 30 lis 2015, 23:17

Ares30 pisze:Wiesz co to interpunkcja?

a co do tego ma interpunkcja ? chodzi o sens ?
penelopa

Napisano: 30 lis 2015, 23:24

wydaje się że jest tu kilka osob z waszego mopsu czy nie macie smialosci sie wypowiedziec przed waszym K. i na miość boską widzę że próbujecie brać byłe osoby z mopsu jako kartę przetargową w tych rozważaniach a czy nie lepiej jest ich samych o to zapytać ? a nie bluzgać ich choć niby jest wszystko anonimowo to i tak wiadomo o kogo chodzi :evil:
zainteresowany

Napisano: 03 gru 2015, 17:00

Mam prosbe czy pracownik socjalny moze zagladac w lodówce i w piwnicy /? bo czulam siie z mezem bardzo skrepowana jak pani Agnieszka kazala otworzyć piwnice i lodowke. Ta pani twierdzi ze takie sa przepisy ?
dona

Napisano: 21 gru 2015, 23:42

a ja rowniez chcialabym sie podzielic wypowiedzia pana K. ktory pod koniec roku rozdaje pieniadze ktore zostaly, tylko zamiast je podzielic z sensem to teraz leci jak moze. Bylam z zapytaniem o zasieek celowwy bo mam dwoje dzieci a jestem samotna matka a uslyszalam wypowiedz jego do wspolpracownicy "ja jej nie kazalem sobie robic tylu dzieci". wielkie brawo dla spolecznika roku :oops:
mariena

Strona 6 z 10    [ Posty: 94 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x