znowu wiejski politolog zamiast za.pie.da.lać na chlebus dla bachorków w godzinach pracy na służbowym sprzęcie po necie śmiga - co na to kierownik z ops w B .. panie S........ .
w wyborach do sejmu rp napisałeś - cytuję:
\"wykonywany zawód: politolog.\" - nie podam źródła
- ale mam pytanie:
DLACZEGO WSTYDZIŁEŚ SIĘ PODAĆ, ŻE WYKONUJESZ ZAWÓD PRACOWNIK SOCJALNY????
uważaj kolego, co piszesz
uszanuj poglądy Łukasza i to, że się nie skrywa za zmyślnymi nickami oraz dość otwarcie pisze o sobie
TO CIĘ NIE UPOWAŻNIA DO PODAWANIA DANYCH MOGĄCYCH GO ZIDENTYFIKOWAĆ PERSONALNIE!!!
(i żeby nie było: nie lubię poglądów Łukasza, ale to mi nie przeszkadza szanować jego jako użytkownika forum)
nie na co straszyć - jak ktoś chciał kandydować na posła rp oraz radnego - to nic trudnego kandydata zidentyfikować - z takiej strony info o Łukaszu i dlatego moje pytanie.
proste jak konstrukcja cepa (nie wklejony został adres strony kandydatów tej partii i tego okręgu).
i takie dane będą długo jeszcze w niebycie sieci.
nie kombinuj
jak sobie lubisz poszukać, zostaw te info dla siebie
gdyby Łukasz chciał na forum pisać o sobie więcej, niech sam podejmie taką decyzję
Ciebie też pewnie można gdzieś znaleźć, prawda? Co z tego, że może nie kandydowałeś. Kandydowanie to nie grzech. Zrozum prostą jak konstrukcja cepa różnicę: tamte strony (kandydatów) to nie Te strony (forum). Dobra, koniec gadki. PS. Nie jestem Łukaszem. Nawet nie wiem, że kandydował. Dopiero od Ciebie wiem. Tropicielu.
łukasz sam pisał, że kandyduje, żer jest politologiem - nie chce mi się szukać i cytować, to o czym wypisywal pozwala na identyfikacje, jak ty podobnie o sobie popiszesz to też nie bedzie trudności z określeniem kim jesteś i skąd jesteś i do kogo będziesz miał pretensje?
każdy pisze o sobie tyle co chce, albo nic - wolny wybór
więc o co ten rejwach?
tam gdzie jest mowa o zawodzie, zawód wpisał redaktor strony, a nie ja. Podałem mu kilka informacji, z których akurat wybrał tą, a nie wpisał pracy socjalnej, czy specjalizacji funduszy europjskich. Wszystko to podałem redakcji, a ta sobie wybrała to co jej pasowało. Nawet rozmawiałem z nimi krótko po tym, gdy to zobaczyłem, ale na wyprostowanie to redakcja nie znalazła już czasu. To tak dla wyjaśnienia. A poza tym, nigdy i nigdzie nie ukrywam tego, że jestem pracownikiem socjalnym.
Prawda, jak łatwo mnie zidentyfikować. Bo ja nie kryję się jak złodziej i oszust pod dziwnymi nickami, tylko jestem sobą. Nawet na forum. Ale do tego trzeba miec odwagę. Czego sobie samemu serdecznie gratuluję, a tchórzom współczuję. To musi strasznie boleć w środku, bać się przyznać kim się jest.
ot i filozofia
- winna redakcja
- kto na forum nie podaje swoich danych to oszusti cierpi z tego powodu
- rozszyfrowano mnie więc nic mi innego nie pozostało - gratuluje SOBIE
koń by się uśmiał taka to moralność i \"walka\" o prawdziwość własnych danych!!!