patrzcie, bo wam tego tvn i poslat nie pokażą - HYdE PaRK

Strona 3 z 6    [ Posty: 53 ]

Napisano: 24 sie 2012, 20:13

znowu wiejski politolog zamiast za.pie.da.lać na chlebus dla bachorków w godzinach pracy na służbowym sprzęcie po necie śmiga - co na to kierownik z ops w B .. panie S........ .
~do ukaszka

Napisano: 24 sie 2012, 23:00

w wyborach do sejmu rp napisałeś - cytuję:
\"wykonywany zawód: politolog.\" - nie podam źródła
- ale mam pytanie:
DLACZEGO WSTYDZIŁEŚ SIĘ PODAĆ, ŻE WYKONUJESZ ZAWÓD PRACOWNIK SOCJALNY????

CZY WSTYDZISZ SIĘ TEGO CO ROBISZ?
~do Łukasza

Napisano: 24 sie 2012, 23:17

a to zakamuflowana opcja z tego ukaszka
~oko

Napisano: 24 sie 2012, 23:17

uważaj kolego, co piszesz
uszanuj poglądy Łukasza i to, że się nie skrywa za zmyślnymi nickami oraz dość otwarcie pisze o sobie
TO CIĘ NIE UPOWAŻNIA DO PODAWANIA DANYCH MOGĄCYCH GO ZIDENTYFIKOWAĆ PERSONALNIE!!!
(i żeby nie było: nie lubię poglądów Łukasza, ale to mi nie przeszkadza szanować jego jako użytkownika forum)
~do powyżej

Napisano: 24 sie 2012, 23:34

o czym ty piszesz - jakie dane identyfikacyjne?
~do powyżej

Napisano: 25 sie 2012, 0:00

nie na co straszyć - jak ktoś chciał kandydować na posła rp oraz radnego - to nic trudnego kandydata zidentyfikować - z takiej strony info o Łukaszu i dlatego moje pytanie.
proste jak konstrukcja cepa (nie wklejony został adres strony kandydatów tej partii i tego okręgu).
i takie dane będą długo jeszcze w niebycie sieci.
~do Łukasza

Napisano: 25 sie 2012, 0:08

nie kombinuj
jak sobie lubisz poszukać, zostaw te info dla siebie
gdyby Łukasz chciał na forum pisać o sobie więcej, niech sam podejmie taką decyzję
Ciebie też pewnie można gdzieś znaleźć, prawda? Co z tego, że może nie kandydowałeś. Kandydowanie to nie grzech. Zrozum prostą jak konstrukcja cepa różnicę: tamte strony (kandydatów) to nie Te strony (forum). Dobra, koniec gadki. PS. Nie jestem Łukaszem. Nawet nie wiem, że kandydował. Dopiero od Ciebie wiem. Tropicielu.
~do powyżej

Napisano: 25 sie 2012, 1:59

łukasz sam pisał, że kandyduje, żer jest politologiem - nie chce mi się szukać i cytować, to o czym wypisywal pozwala na identyfikacje, jak ty podobnie o sobie popiszesz to też nie bedzie trudności z określeniem kim jesteś i skąd jesteś i do kogo będziesz miał pretensje?
każdy pisze o sobie tyle co chce, albo nic - wolny wybór
więc o co ten rejwach?
~oko

Napisano: 25 sie 2012, 10:37

tam gdzie jest mowa o zawodzie, zawód wpisał redaktor strony, a nie ja. Podałem mu kilka informacji, z których akurat wybrał tą, a nie wpisał pracy socjalnej, czy specjalizacji funduszy europjskich. Wszystko to podałem redakcji, a ta sobie wybrała to co jej pasowało. Nawet rozmawiałem z nimi krótko po tym, gdy to zobaczyłem, ale na wyprostowanie to redakcja nie znalazła już czasu. To tak dla wyjaśnienia. A poza tym, nigdy i nigdzie nie ukrywam tego, że jestem pracownikiem socjalnym.

Prawda, jak łatwo mnie zidentyfikować. Bo ja nie kryję się jak złodziej i oszust pod dziwnymi nickami, tylko jestem sobą. Nawet na forum. Ale do tego trzeba miec odwagę. Czego sobie samemu serdecznie gratuluję, a tchórzom współczuję. To musi strasznie boleć w środku, bać się przyznać kim się jest.
~Łuasz

Napisano: 25 sie 2012, 11:13

ot i filozofia
- winna redakcja
- kto na forum nie podaje swoich danych to oszusti cierpi z tego powodu
- rozszyfrowano mnie więc nic mi innego nie pozostało - gratuluje SOBIE

koń by się uśmiał taka to moralność i \"walka\" o prawdziwość własnych danych!!!
~oko

Strona 3 z 6    [ Posty: 53 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x