patrzcie, bo wam tego tvn i poslat nie pokażą - HYdE PaRK

Strona 4 z 6    [ Posty: 53 ]

Napisano: 25 sie 2012, 11:13

ot i filozofia
- winna redakcja
- kto na forum nie podaje swoich danych to oszusti cierpi z tego powodu
- rozszyfrowano mnie więc nic mi innego nie pozostało - gratuluje SOBIE

koń by się uśmiał taka to moralność i \"walka\" o prawdziwość własnych danych!!!
~oko

Napisano: 25 sie 2012, 13:53

Też mi \"mędrca szkiełko\" i oko

nigdzie się nie szyfrowałem, żeby mnie rozszyfrowywać.

I co ty możesz powiedzieć o kampanii wyborczej i jej kuluarach, skoro potrafisz tylko głupawo komentować, a gdy trzeba coś zrobić, tylko mącisz. Nie twierdzę, że jesteś głupi, tylko doświadczenia to akurat nie masz prawdopodobnie żadnego w temacie, o którym mowa.

Z reguły oszuści cierpią. Zakłamanie boli, jeśli ma się choćby jako tako ukształtowane sumienie.

~Łuasz

Napisano: 25 sie 2012, 14:55

a tyś to mędrzec - nieudaczny, nic o mnie nie wiesz i sie nie dowuiesz
głupawo komentujesz, a kjuluary kampanii nie dla ciebie!!!
mącisz, a na jakakolwiek uwagę czy krytykę reagujesz stekiem obelg i fontanną żółci
co do cierpienia oszustów i zakłamańców to zdaje się - wiesz jak to boli
ja mam się super i moje sumienie tym bardziej

a poza tym - dogadały się dwie bratnie dusze z przegranymi ambicjami: dzibar i Łukaasz
~oko

Napisano: 25 sie 2012, 15:45

\"Biada wam, uczonym w Prawie, bo wzięliście klucze poznania; sami nie weszliście, a przeszkodziliście tym, którzy wejść chcieli\"(Łk 11.52-53)

\"Bo drogi, które sa po prawej stronie zna Pan, a przewrotne są te, które sa po lewej stronie.
A on prostymi uczyni biegi twoje i drogi twoje w pokoju poprowadzi\" ( Księga Przysłów 4,27:)

\"Nikt nie zapala lampy i nie umieszcza jej w ukryciu ani pod korcem, lecz na świeczniku, aby jej blask widzieli ci, którzy wchodza. Lampą ciała jest oko. Jeżeli twoje oko jest zdrowe, całe twoje ciało będzie rozświetlone. Lecz jeśli jest chore, ciało twoje będzie również w ciemności.\"(Łk 11.33-36)
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 25 sie 2012, 15:55

\"Czy orzeł pyta indyka jak wysoko ma latać\"~~oko,
zwyciezca nigdy sie nie poddaje ~~oko :), czy widzisz jakąś rezygnację w moich działaniach :)?

Moje intencje od początku są jasne i czyste więc nie moge się zgodzić z twoja opinia ~~oko o moich \"przegranych ambicjach\"
Bo to twoje i tylko twoje wyobrażenie o moich celach, a człowiek, ktory dąży do doskonałości nigdy nie jest przegrany - po prostu idzie przez życie prostą droga do celu
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 25 sie 2012, 16:01

i nigdy się nie poddaje:) \"prawdziwa cnota krytyk się nie boi\" ~~oko tym się różnimy, że mnie konstruktywna krytyka wzmacnia, a w tobie brak argumentów wyzwala złe emocje, ktore eksponujesz obelgami i osmieszaniem ( ale to tylko wyznacza twój etap rozwoju ~~oko - bacz na to co odkrywasz)
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 25 sie 2012, 16:19

a Ty masz już całkiem pomieszane i bez wstydu, żałosne i tragiczne są Twoje cele i przegrane sprawy w sądzie, w pracy i inne....
~do dzibar

Napisano: 25 sie 2012, 21:46

oko

wcale nie potrzebuję o tobie czegoś wiedzieć, a że nie masz odwagi sie ujawnić... no coż, widać w twoim mniemaniu lepiej ci do twarzy bez twarzy. Twoja sprawa. Jest mi z tego powodu bardzo wszystko jedno.
a może ty się siebie wstydzisz, że ukrywasz się za nic nie mówiącym nickiem, albo boisz, bo uczciwi nie mają nic do ukrycia. Twarzy tym bardziej. Życie to nie bal maskowy.

dzibar, może coś jest w tym \"etap rozwoju\" oka ;-)
sposobało mi się. Nie wiem, ale raczej \"oka\" nie spotkam, bo nie skaczę już po drzewach. A nie wiem, czy stać go na przeskok cywilizacyjny. Wg teorii ewolucji to chyba trwało jakieś kilkaset tysięcy lat. Wierzę, że \"oko\" jest zdolny, ale mimo wszystko ;-)

Miewam cięty język. Nic na to nie poradzę. Liczę na to, że tyle tu tolerancyjnych osób na forum, że jakoś to przełkną ;-)
~Łuasz

Napisano: 25 sie 2012, 22:29

tyś sam jest maską i nie jest ważne jak się piszesz!
~jan

Napisano: 25 sie 2012, 23:24

łukaszku żałosne te twoje wypociny, cenzura ci się marzy i czasy Ziobry - kazdy na forum ma podać swoje dane w tym liczbę dzieci, długów przegranych wyborow, spraw itp to wtedy spelni standardy?Dobry żart:)))))))))))))

jan - masz rację, kupuję tę myśl
~oko

Strona 4 z 6    [ Posty: 53 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x