Pielęgniarki na bruk, a mieszkańcy do grobu
Re: Pielęgniarki na bruk, a mieszkańcy do grobu
tez mi sie nie wydaje bo słyszłam że jest do zarobienia 5000 punktów a punkt jest wart 1 zł.Najdroższa jest kąpiel-25 zł
Nie iwem czy to duzo czy mało dla pielęgniarek wale czytałam pismo z Ministerstwa i wiem że Dyrektorzy są w kropce,bo straszy sie ich naruszeniem dyscypliny finansowej.
Nie iwem czy to duzo czy mało dla pielęgniarek wale czytałam pismo z Ministerstwa i wiem że Dyrektorzy są w kropce,bo straszy sie ich naruszeniem dyscypliny finansowej.
tez mi sie nie wydaje bo słyszłam że jest do zarobienia 5000 punktów a punkt jest wart 1 zł.Najdroższa jest kąpiel-25 zł
Nie wiem czy to duzo czy mało dla pielęgniarek ale czytałam pismo z Ministerstwa i wiem że Dyrektorzy są w kropce,bo straszy sie ich naruszeniem dyscypliny finansowej.
Nie wiem czy to duzo czy mało dla pielęgniarek ale czytałam pismo z Ministerstwa i wiem że Dyrektorzy są w kropce,bo straszy sie ich naruszeniem dyscypliny finansowej.
zalezy w jakim domu bedzie to naruszenie. bo w dps-ach dla psychicznie chorych można zatrudniać pielęgniarki a nawet lekarzy wyraźnie o tym mówi Rozporządzenie
czy ma ktoś to pismo z ministerstwa w sprawie pielęgniarek?
kontakt: [email protected]
kontakt: [email protected]
Natomisat w DPs-ach dla przewlekle somatycznie chorych będzie naruszeinem dyscypliny finansowe fakt zatrudniania pielęgniarek. Życzę wszystkim, którzy wyobrażają sobie prace w takich DPS -ach \"Wesołych Świąt\".
Zanim pielęgniarki zrobią specjalizację i podpiszą kontrakty to znajdą sobie lepszą pracę....i co wówczas?
Chyba już lepiej być ukaranym za naruszanie dyscypliny niż odpowiadać za utracone ludzkie życie.
Zanim pielęgniarki zrobią specjalizację i podpiszą kontrakty to znajdą sobie lepszą pracę....i co wówczas?
Chyba już lepiej być ukaranym za naruszanie dyscypliny niż odpowiadać za utracone ludzkie życie.
Mam tylko w formie pisanej podaj nr.faxu to ci przeslę.
034 364-38-10
Dzięki bardzo z góry
Dzięki bardzo z góry
Bardzo proszę Alino o przesłanie faxem pisma z ministerstwa. Nr fax: 33/8521037. Dzięki
za ulka IP: 213.172.188.135
Gość https://www.dps.pl/forum/viewtopic.php?t=3286
Co z dps dla psychicznie chorych???Czy dla nich NFZ ma jakąś ofertę opieki kontraktowanej całodobowej???
Gość https://www.dps.pl/forum/viewtopic.php?t=3286
Co z dps dla psychicznie chorych???Czy dla nich NFZ ma jakąś ofertę opieki kontraktowanej całodobowej???
Oprócz Pielęgniarki na bruk, a mieszkańcy do grobu - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze przeczytaj również:
PROŚBA O RADĘ
komornik a naliczanie odplatności za dps
pracownik socjalny w DPS
pytanie do pracowników socjalnych
umowa z rodziną
Odmowa umieszczenia w dps
decyzja w sprawie odpłatnoiści za DPS
Umowa w sprawie odpłatnoiści za DPS rodziny
UMIESZCZENIE W DPS
Pomniejszanie odpłatności za pobyt w DPS.
PODWYŻKI
Umieszczenie BARDZO PILNE
Opiekun DPS
mgr fizjoterapii pracujący na stanowisku technika fizjoterapii
Obliczenie kosztu utrzymania mieszkańca DPS
zatrudnienie