pismo informacyjne z MRPiPS o wadlkliwych kartach

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
zagubiona
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

pismo informacyjne z MRPiPS o wadlkliwych kartach

Post autor: zagubiona »

witam czy otrzymaliście pismo z MRPiPS za pośrednictwem UW o awarii systemu i wadliwych kartach?
w piśmie jest wspomniana tabela, w której wykazano karty z błędami ale jej nie dołączono - czy otrzymaliście takie pismo i czy wiecie gdzie szukać tych kart?
Awatar użytkownika
ubu
Podinspektor
Zajmuję się: KDR
Kontakt:

Re: pismo informacyjne z MRPiPS o wadlkliwych kartach

Post autor: ubu »

zagubiona pisze:witam czy otrzymaliście pismo z MRPiPS za pośrednictwem UW o awarii systemu i wadliwych kartach?
w piśmie jest wspomniana tabela, w której wykazano karty z błędami ale jej nie dołączono - czy otrzymaliście takie pismo i czy wiecie gdzie szukać tych kart?
tak otrzymałem taką tabelę, mogę ci sprawdzić czy tam są karty z twoim nr terytu, tylko go podaj (chodzi o pierwsze 7 cyfr które znajdują się na nr kart KDR w twej gminie)
"To err is human, to forgive is divine"
zagubiona
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: zagubiona »

dziękuje, właśnie otrzymałam brakującą część pisma:)
domi26
Stażysta
Zajmuję się: ŚW,ŚR,KDR
Kontakt:

Post autor: domi26 »

ubu pisze:
zagubiona pisze:witam czy otrzymaliście pismo z MRPiPS za pośrednictwem UW o awarii systemu i wadliwych kartach?
tak otrzymałem taką tabelę, mogę ci sprawdzić czy tam są karty z twoim nr terytu, tylko go podaj (chodzi o pierwsze 7 cyfr które znajdują się na nr kart KDR w twej gminie)

A czy ja mogę się uśmiechnąć o ten załącznik w wykazem wadliwych kart? Oczywiście mam pismo,ale bez załącznika. Proszę o przesłanie na priv. Z góry dziękuję
ODPOWIEDZ