Placówki

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
lO2

Re: Placówki

Post autor: lO2 »

Możliwosc poswieceniaczasu bliźniemu to dar do pełni realizacji powołania Sióstr,a mianowicie służba Bogu i bliźniemu o czym tak często sie zapomina.A czy matka małych dzieci po powrocie z pracy już tylko odpoczywa, czy nie realizuje swojego powałania zajmującsie rodzina 24 na dobe bez urlopu od nichi bez dni skupienia? Droga Ewo taką drogę Siostry wybrały i mam wrażenie, żeJesteś jedną znich i należy ją realizować a nie wyliczać co się i kiedy zrobiło. Zapłata będzie w niebie, a przykład powinien iść z góry.Siły i błogosławieństwa życzę
mmariusz

Post autor: mmariusz »

Normalnie mistrzostwo propagandy na płaszczyźnie ( chciał nie chcial) obowiazujacego prawa pracy. Tak wiec wychowawcy , przy odwołaniu sie do boga i wiary....g...ba w kubeł. Zaje*****biste

Możliwość poświecenia czasu na murowanie domów po godzinach za darmo to dar do pełni realizacji powołania ojca -murarza,a mianowicie służba Panu Prywaciarzowi i bliźniemu o czym tak często sie zapomina.A czy ojciec małych dzieci po powrocie z pracy już tylko odpoczywa, czy nie realizuje swojego powalania zajmując sie domem, płotem i zawiasami 24 na dobe bez urlopu od niego i bez dni skupienia? Taką drogę murarze i inne zawody wybrały i mam wrażenie, że Jestescie jednymi znich i należy ją realizować a nie wyliczać co się i kiedy zrobiło. Zapłata będzie w niebie, a przykład powinien iść z góry.Siły i błogosławieństwa życzę

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ewag

Post autor: ewag »

Jak siostry naliczane mają za nocki?One tam śpiączy rzeczywiście sąna dyżurze,a może pracują harytatywnie nocki i weekendy? Codo dwóch powyższych postów: racja leży po środku
mmariusz

Post autor: mmariusz »

lO2 pisze:murowanie domów po godzinach za darmo to dar do pełni realizacji powołania ojca -murarza,a mianowicie służba Panu Prywaciarzowi i bliźniemu o czym tak często sie zapomina.
tak , rzeczywiście racja lezy po srodku, W obecnej dobie. Tzn, takie zjawiska maja racje bytu. Morze wręcz rozpowszechnić
buahaaaa ha ha ha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ewag

Post autor: ewag »

Mmariuszu,a czy znasz odpowiedź na moje pytanie dotyczące nocek? Bardzo proszę napiszcie, bo mam możliwość przeniesienia się do pracy bliżej domu i tak rozważam czy warto, bo jak przeczytałam,co piszecie na temat placówek prowadzonych przez siostry to mocno się zastanawiam. Na szczęście mam czas do końca roku kalendarzowego.Pozdrawiam
ODPOWIEDZ