plan pomocy dziecku - Stare tematy

Strona 6 z 10    [ Posty: 98 ]

Napisano: 02 sie 2012, 15:44

czy rowniez moge liczyc na pomoc w postaci planu? [email protected]
~anka

Napisano: 02 sie 2012, 15:48

ja nie korzystam z tych kart także nie pomogę w tej kwestii, swoją prace wykazuje jedynie w sprawozdaniach miesięcznych. Notatek nie robię z każdej wizyty, jedynie z takich gdzie były jakieś problemy lub prośby.

~amelia czy twój mail jest na pewno prawidłowy? nie powinno być na końcu .com ??

~ren31 ja również wolałabym nie robić tych planów, uważam że one sprawdzają się w placówkach gdzie wychowawcy mają kontrole nad wypełnianiem zadań założonych w planie. Ja już widzę, że część RZ plan włożyła miedzy inne dokumenty głęboko w szafie :) no ale jak trzeba to trzeba...aha zapomniałabym, my mam obecnie 84 rodziny
~aga

Napisano: 02 sie 2012, 23:57

~aga

Napisano: 05 sie 2012, 12:46

Aga,
tak, na końcu masz racje powinno być com.
podaję prawidłowy adres
[email protected]
~amelia

Napisano: 09 sie 2012, 16:20

Aga czy ja mogę również prosić o przesłanie planu, bo powiem szczerze zabiera mi on \"sen z powiek\" - [email protected] - Pozdrawiam!
~gola

Napisano: 09 sie 2012, 23:36

do Agi , a co z końcową oceną rodziny zastepczej, pisanej do sądu- macie już może druki orazjaka jest wasza interpretacja art,128 ustawy o predyspozycjach czy to tez nalezy do obowiazku koordynatorow?,
~femi

Napisano: 10 sie 2012, 11:09

Cześć.Ja mam 21 rodzin. moje uwagi na temat pracy z rodz.zas. najlepsz współpraca jest z rodzinami zawodowymi, wymiana informacji, świadomośc problemów.Najgorzej rodziny spokrewnione (oczywiście nie wszystkie), brak świadomości problemu, zamiatanie problemów pod dywan , niechec wspólpracy.Z czasem jest coraz lepiej ale babcie jako rodzina zastepcza to moim zdaniem drobna pomyłaka. Jak często odwiedzacie rodziny?
~ewelina

Napisano: 10 sie 2012, 18:01

w granicach możliwości, jeśli nie są objęte opieką koordynatora co pół roku.....
~szkal31

Napisano: 11 sie 2012, 10:28

ok. a te, które mają koordyatora?
~ewelina

Napisano: 16 sie 2012, 16:12

femi jeżeli chodzi ci o ten art

Art. 128. Organizator rodzinnej pieczy zastępczej ocenia:

1) sytuację dziecka umieszczonego w rodzinie zastępczej oraz w rodzinnym domu dziecka;

2) rodzinę zastępczą oraz prowadzącego rodzinny dom dziecka.

to owszem mamy druki i już od lutego robimy oceny i dzieci i rodzin. w druku znajdują się między innymi np: ocena wywiązywania się zadań związanych z pełnieniem funkcji rodziny zastępczej czyli powiedzmy : dostęp do świadczeń zdrowotnych itp
~aga

Strona 6 z 10    [ Posty: 98 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x