plan pomocy dziecku - Stare tematy

Strona 8 z 10    [ Posty: 98 ]

Napisano: 07 wrz 2012, 19:08

ola, od razu ci mówię że nie stworzysz sensownego planu po miesiącu pracy...no chyba że od miesiąca jesteś na tym stanowisku a wcześniej pracowałaś na innym i znasz rodziny. moje pierwsze plany powstawały po 3 miesiącach a i tak widzę że słabo jeszcze wtedy znałam moich podopiecznych. za parę mies tworząc aktualizacje planu na pewno inaczej do tego podejdę.

tu jest jakiś arkusz...może ci pomoże
https://chomikuj.pl/nodzakb/Dokumenty/ak ... 955349.doc
~aga

Napisano: 08 wrz 2012, 20:20

No własnie wiem, że nie stworze sensownego planu. Jest to ode mnie wymagane w dość krótkim czasie bo do końca roku muszę stworzyć plany dla 25 rodzin gdzie jest mniej więcej po 2-3 dzieci.
Dziękuję aga za plan, może się przyda:)
~ola

Napisano: 13 wrz 2012, 19:12

dzień dobry, mam prośbę do Agi: czy mogłabyś przesłać mi plan pracy z dzieckiem i rodziną? mój adres @-mail [email protected], czy jesteś zatrudniona jako koordynator na \"umowę- zlecenie\" czy na zasadach umowy o pracę? ja prawdopodobnie będę w ramach umowy o pracę i nie wiem jak rozliczać godziny i dojazdy do rodzin, może Ty masz jakieś wskazówki?
~magda

Napisano: 13 wrz 2012, 21:13

sorki Madzia, nie pomogę ci z rozliczeniem. Planu pomocy z dzieckiem i rodzina tez nie mam...mam plan pomocy dziecku bo tylko takie robię - wyśle ci na maila. Plan pomocy rodzinie powinien opracować asystent rodziny.
~aga

Napisano: 15 wrz 2012, 22:05

Witajcie. Właśnie rozpoczęłam pracę jako koordynator. Muszę sporządzić plan pomocy dziecku. Czy Aga mogłabyś mi taki przykładowy plan wysłać na maila? [email protected] Będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam
~Kinga

Napisano: 16 wrz 2012, 17:41

witam, jestem świeżo upieczonym koordynatorem i również potrzebuje pomocy w porządzeniu planu pomocy dziecku. Proszę Aga prześlij mi też przykładowy plan maila będę wdzięczna za pomoc- [email protected]
~ceto

Napisano: 18 wrz 2012, 12:34

hej, gdybym również mogła prosić o ten plan pomocy dziecku byłabym bardzo wdzięczna. [email protected]
~Anka

Napisano: 24 wrz 2012, 11:40

Proszę również o plan. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam wszystkich koordynatorów.
[email protected]
~Ania mazowieckie

Napisano: 06 paź 2012, 21:10

Witam, aga gdybym również mogła prosić o ten plan pomocy dziecku byłabym bardzo wdzięczna, [email protected]
~Jola

Napisano: 09 paź 2012, 12:54

Witam, ja również chciałam poprosić o plan pomocy dziecku na e-meil:[email protected]
Z góry dziękuję za pomoc
~kasia

Strona 8 z 10    [ Posty: 98 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x