plan pomocy dziecku - Stare tematy

Strona 7 z 10    [ Posty: 98 ]

Napisano: 24 sie 2012, 0:24

Witam.
ania
~ania
VIP
Od: 18 maja 2011, 16:30
Zajmuję się:

Napisano: 27 sie 2012, 11:40

jakby ktoś był miły to poproszę wzór takiego planu: [email protected]
~pela

Napisano: 31 sie 2012, 14:01

Hej! Aga jeśli jeszcze masz siłę wysłać ten plan to ja również poproszę o pomoc i z góry dziekuję [email protected]
~renia

Napisano: 03 wrz 2012, 10:46

Aga, proszę podziel się tym drukiem do oceny. Mój e-mail: [email protected]. Z góry dziękuję:)
~Kajka

Napisano: 03 wrz 2012, 22:50

Wybacz Kajka ale już wcześniej pisałam że nie bardzo mogę się podzielić drukiem do oceny bo to praca wspólna wszystkich koordynatorek....co innego plan.
~aga

Napisano: 04 wrz 2012, 16:15

Witam serdecznie, również poproszę o przesłanie Twojego planu pracy jeśli to nie problem. Od wczoraj obejmuję stanowisko koordynatora w mieście gdzie dopiero ta praca raczkuje, więc działamy po omacku. mój mail: [email protected],
pozdrawiam
~miszka

Napisano: 04 wrz 2012, 23:17

w sumie to wszędzie praca koordynatorów raczkuje, wystarczy wziąć ustawę i na jej podstawie sporządzić ocenę-wszystko jest jasno podane trochę więcej pracy tylko trzeba włożyć zamiast prosić o gotowce.
Swoją drogą macie jakieś komunikaty odnośnie \"nowelizacji\", jak to jest u was czy rodziny nowe składają wniosek na koordynatora, czy może pałeczkę przejmuje organizator i próbują się was pozbyć do 2015?
~karola

Napisano: 06 wrz 2012, 16:20

Do ~karola Nie wiem jakim cudem organizator ma się pozbyć koordynatora. Moim zdaniem zamysłem ustawy jest od 2015 roku uczynić obowiązek objęcia opieką koordynatora. Pewien rodzaj kontroli czy dana rodzina zastępcza prawidłowo wypełnia swoje funkcje. Forma pieczy zastępczej zastąpi stopniowo umieszczanie dzieci w domach dziecka, w których z kolei liczba umieszczonych dzieci ma być mniejsza.
Bez koordynatora zadania zostają i ktoś i tak będzie musiał być zatrudniony do realizacji tych zadań.
Zamysł z pieczą zastępczą wydaje mi się trafiony. Większa szansa dziecka umieszczonego w rodzinie na poradzenie sobie w życiu dorosłym. Kwestia jeszcze stworzenia rodzinom zaplecza tak, aby miały dostęp do pomocy psych-ped w momencie występowania trudności.
~ren31

Napisano: 07 wrz 2012, 17:35

hej Aga
WIELKIE DZIĘKI
~renia

Napisano: 07 wrz 2012, 18:49

Zaczęłam prace jako koordynator miesiąc temu i musze stworzyć plan pracy z dzieckiem i rodziną, może moglibyście mi pomóc? chodzi mi o jakiś arkusz planu?
mój meil to [email protected]
Z góry dziękuje:)
~ola

Strona 7 z 10    [ Posty: 98 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x