Plan pomocy dziecku i inne - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 1 z 3    [ Posty: 24 ]

Napisano: 13 sty 2012, 10:45

Jak w Waszych placówkach będzie wyglądała nowa dokumentacja? macie już jakiś zarys \"planu pomocy dziecku\"? co ile czasu będzie modyfikowany na interwencji? może ktoś ma już gotowy druk takiego planu( niewypełniony) ?
Dziękuję
~Inka

Napisano: 13 sty 2012, 14:06

jakoś za zarys nawet nie mam sie kiedy zabrać bo jeszcze statutu i regulaminu nie mogę dostosowac bo nie wyrabiam w czasie - ciagle cos się dzieje....no i jeszcze nowe wątki na forum:)
ale myślę sobie, ze przecież mieliśmy indywidualne plany pracy z dzieckiem więc pewnie będzie to ten sam dokyment
~monika

Napisano: 13 sty 2012, 14:06

jakoś za zarys nawet nie mam sie kiedy zabrać bo jeszcze statutu i regulaminu nie mogę dostosowac bo nie wyrabiam w czasie - ciagle cos się dzieje....no i jeszcze nowe wątki na forum:)
ale myślę sobie, ze przecież mieliśmy indywidualne plany pracy z dzieckiem więc pewnie będzie to ten sam dokyment
~monika

Napisano: 13 sty 2012, 19:56

no i właśnie!
rozmawiałam z wydziałem polityki społecznej również na ten temat, i tam pani potwierdziła, że plan pomocy dziecku = IPP, dodaje się tylko sugestie asystenta rodziny dziecka.

ale, dlaczego już tak panikujecie? nas nowe rozporządzenie i ustawa dotyczyć będzie od 2013.
~Nowa

Napisano: 16 sty 2012, 10:22

U nas dla nowych dzieci wprowadza się już nową dokumentację.
~Inka

Napisano: 25 sty 2012, 14:28

Hej! mam prośbę. Czy wasz problem dotyczący dokumentacji w palcówkach dotyczy placówek wsparcia dziennego czy innych?
~izabela

Napisano: 25 sty 2012, 15:08

I tych i innych.
~ccc

Napisano: 25 sty 2012, 16:59

całodobowych p.o.w
~Inka

Napisano: 28 sty 2012, 0:31

ipp dot.interwencji ,gdzie to jt napisane?
~iza

Napisano: 28 sty 2012, 11:19

Dotyczy Interwencji i socjalizacji ale wiadomo, że bardziej interwencji -plan pisze się po przyjęciu dziecka do placówki( wszystko napisane jest w rozporządzeniu i ustawie).
~Inka

Strona 1 z 3    [ Posty: 24 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x