ploteczki MOPS wrocek - HYdE PaRK

Strona 19 z 50    [ Posty: 497 ]

Napisano: 01 wrz 2011, 0:08

tak Heniu i Verona! jaki zespół jest taki idealny?? albo może jakie kierowniczki, decyzyjne? znam kilka ale one są na tyle inteligentne, że nie posunęły by się tak nisko by wydawać opinię o wszystkich pracowikach socjalnych 4.
Więc pozostają te zakompleksione o grubych ...., które uważają się jak właściciele jakiegoś folwarku, no a niestety MOPS nie jest prywtą i własnością, gdzie można sobie\" pojeździć\" po ludziach a tak pewnie byście chciały i niestety to nie ludzie z 4 tylko wy kwiczycie jak te prosięta co nie mogą dopchać się blizej koryta.
Nie pracuję w tym zespole ale wiem, że jest tam wiele wartościowych ludzi, a was powinni wymienić, bo z tak zamkniętym umysłem nie można się spodziewać rozkwitu w MOPS:(
~mikołaj

Napisano: 01 wrz 2011, 0:10

do roboty wałkonie z wrocka a nie pisiu i pisiu oraz ploteczki i ploteczki.
~kaziutek

Napisano: 01 wrz 2011, 0:12

tak kaziutek już idę w teren:) biorę wywiady i idę szukać potrzebujących:)
~waldek

Napisano: 01 wrz 2011, 22:11

Hmm longin kaziutek:):) do roboty wałkonie:) oj stary jakis lewy facet z Ciebie:) pewnie kolejny znajomek naszego \"ulubieńca\" No cóż:) do roboty!!!!
~Aniołek

Napisano: 01 wrz 2011, 22:22

do roboty... czyżby to roboty na drodze?:)
~marcin

Napisano: 02 wrz 2011, 8:50

~Aniołek
Kiedy was rozdzielą na inne rejony : II, III i VI bo idą takie słuchy?
~;;;;;;;;;;;;

Napisano: 02 wrz 2011, 13:32

Hi hi nie jestem z czwórki:):):) hmmm zapomniałaś o 5 :) cóż za ineligencja i dedukcja:) pozdro
~Aniołek

Napisano: 02 wrz 2011, 13:39

A tak poza tym rozwiązać można sobie sznurowke w bucie albo krawat Pana dyrektora:) a nie zespół! Nie jest to prywata!!!
~Aniołek

Napisano: 02 wrz 2011, 15:43

a ja słyszałem, że nie będzie MOPS-u we Wrocławiu???
Klienci się usamodzielnią i wszyscy będą szczęśliwi. czy to prawda??
~waldek

Napisano: 02 wrz 2011, 15:46

Aniołek
cóż twoje IQ poszło spać...wystarczy mała reorganizacja z motywacja utraty zaufania.
a czy ty z IV czy V to mi wisi , głupot nie zapamiętuję.
~;;;;;;;;;;;;

Strona 19 z 50    [ Posty: 497 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x