ploteczki MOPS wrocek - HYdE PaRK

Strona 39 z 50    [ Posty: 497 ]

Napisano: 20 paź 2011, 19:00

ta pani ma manię \" wiem wszystko najlepiej i jestem najmądrzejsza\" to akurat na stanowisko jak znalazł:(
~..........

Napisano: 20 paź 2011, 19:02

A wiesz coś w tym jest! Niestety przesladuja nas urzędnicy, którzy ksztalcili się za komuny! Zero odpowiedzialności za decyzje, brak samodzielności w podejmowaniu decyzji:( zbedna biurokracj! A niech napisze oświadczenie, zaświadczenie, dostarczy dokumenty uzupelni dodatkowe druki, a niech jeszcze dopisze żeby się nie czepiali?!?! I przyniesie poswiadczenie ze istnieje jako obywatel, niech wypelni jeszcze ankietę, kwestonariusz i napisze oświadczenie ze o wszystkim został poinformowany i jest zadowolony z pracownika, kierownika... Itp! To tylko praca w MOPS Wr. Zero suwerennych decyzji! Zero ambicji i samodzielności tylko strach przed tymi którzy bedą się czepiali:):):) chyba chodzi o kosmitów!!!!!!!
~Hi hi

Napisano: 20 paź 2011, 22:20

jeszcze nic nie wiadomo, a już są komentarze czy potrzebne? zaczekajmy na konkrety, Zawsze mnie denerwują te ploteczki. Będą zmiany, ale zawsze na niekorzyść prac. socjalnych. Pamiętajcie my, jesteśmy złem ponieważ nie zarabiamy do budżetu tylko wydajemy. I zacznie się kto jest lepszy, aby zostać czy zostać zwolnionym . I zacznie sie polka podjazdowa, ja jestem najlepszy dla kierownictwa. Jest kryzys w Europie kto odważniejszy to przegra, albo zjednoczy się cały mops. to początek sukcesu. Patrzcie się na świat, to tylko niedługo będzie , że będą nas zwalniac i będziemy walczyć o siebie, to jest przegrana. Walczmy o wszystkich pracowników w Polsce. Kierownictwo da sobie radę jak zwykle naszym kosztem !!!!
Będą wybierać kogo zwolnić, a kogo nie. Jest to dla mnie niezrozumiałe. Kierownictwo zawsze chroni swój tył,,,,., a tak nie powinno być. Nie ulegajcie fałszywym ludziom.
~Bebe

Napisano: 20 paź 2011, 22:36

a co to co we wrocku obchodzi kogoś?
~?

Napisano: 20 paź 2011, 23:12

jazda sie zacznie jak będzie nowa władza, każdy na nowo będzie musiał się uginać itd... by zyskać swoje
~boss

Napisano: 21 paź 2011, 20:47

do ~.............. , ta pani nie ma manii, Ona na pewno wie dużo, i jest pasjonatem tego profesjonalnej pracy socjalnej. i Tylko tyle.
~ameli

Napisano: 21 paź 2011, 21:18

pewnie tak, ale sama wiedza czasmi nie wystarczy i opanowanie też jest istotne, a nad tą cechą ta Pani musi jeszcze niestety popracować, może jakiś ektremalny sport:) by później ze stoickim spokojem wszystko przyjmować?
~boss

Napisano: 21 paź 2011, 21:22

czy to prawda, że we Wrocławskim MOPS szykują się roszady?
~danka

Napisano: 22 paź 2011, 8:56

He he pozbylismy się jednego! Damy radę następnym!!!!
~Liljana

Napisano: 22 paź 2011, 10:38

a dlaczego następnym?? przecież może być ok? dlaczego odrazu nastawiać się źle? może osoba, która zostanie będzie konkretna i będzie walczyć o pracownika socjalnego i prestiż zawowdu? dlaczego z góry się nastawiasz źle?. I nie pozbyliście tylko, jeżeli to prawada, że oddchodzi, to dlatego, że chce a nie dlatego, że się go pozbywacie. To chyba zasadniczna różnica.
~danka

Strona 39 z 50    [ Posty: 497 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x