ploteczki MOPS wrocek - HYdE PaRK

Strona 41 z 50    [ Posty: 497 ]

Napisano: 26 paź 2011, 8:45

no pani B.R do roboty bo się szykuje walne zebranie i taczka!!!!
~..............

Napisano: 26 paź 2011, 21:09

mi się wydaje, że mic się nie zmieni, ten kto lizał, lizać będzie, ten kto się obijał, będzie to robił dalej....
a tak nawiasem mówiąc to fenomen, są w MOPS wrocławskim osoby, które robią niewiele i dostaja premię: 30% !!!!???? ciekawe! nie mogę tego rozgryść, może jakiś haczyk na kierowników mają, czy co???
mam już dosyć tej pracy, zero motywacji, ciągłe zastraszanie, kolejne głupie zadania, a ty głupi rób, bo na twoje miejsce czeka wiele innych osób....
czekam tylko jeszcze na jedną kroplę.... i odchodzę!!!
~marazm

Napisano: 26 paź 2011, 22:06

nareszcie bratnia dusza niestety nie ma sprawiedliwości ale przecież ogólnie wiadomo,że światem rządzi k.... i złodziej tylko jak ci cwaniacy czują się patrząc codziennie na swoje odbicia w lustro,a pieniądze i \"zaszczyty\" nie są najważniejsze dlatego nie odchodż bo jesteś uczciwym i prawym człowiekiem
~kiki

Napisano: 27 paź 2011, 8:43

kiki
czego sie naćpałaś?
~..........

Napisano: 28 paź 2011, 21:25

no wiesz co za pytanie ! ja nie ćpam tylko czasem po powrocie z pracy czuję się jakoś dziwnie .Też tak masz ?
~kiki

Napisano: 28 paź 2011, 21:31

możliwe. że nowa P, Dyrektor zaprowadzi prawdziwy porządek. wie jak wyglądać ma prawidłowa praca socjalna, kogo powinno się doceniać w MOPS, pracownicy socjalni pracują za małe pieniądze na sztab ludzi / znajomi, córeczki. rodzinki ttp/sztuczne etaty, jak tak dalej będzie to MOPS będzie sokńczony, trzeba wspomnieć o sztucznych stanowiskach. Administracja rozrośnięta ho. ho.
~bebe

Napisano: 29 paź 2011, 1:49

Pozdrawiam pracowników z Wrocławia! To wstyd, że ktoś doprowadził do takiej sytuacji. Uważam, że kadra zarządzająca jest daleko w tyle. Bycie dyrektorem w OPS to zwykły, czasami moralny obciach. Kadra zarządzająca jest niedouczona. W wielu przypadkach są to ludzie, którzy maja problemy z komunikowaniem się i uciekają w procedury. W praktyce omijają ich szkolenia, które uczą tego co ważne w tak specyficznej pracy. Nie jestem optymistką. Jeszcze wiele lat upłynie zanim uporamy się z tym wszystkim. Chociaż tego typu forum nie jest najlepszym miejscem na dyskusje to wspaniale pokazuje jak zamiata się pod dywan bardzo ważne problemy! I co z tego, że anonimowo! Wiadomo, że za otwartość można zapłacić bardzo dużą cenę!
~wrocek rulez

Napisano: 29 paź 2011, 8:46

niektórzy piszą tutaj prawdę pokazują jaka jest głupota ludzka, jak się człowiek potrafi sprzedać, jak nie mając kompetencji udaje być kimś bo ma stanowisko ale to nie tylko w MOPS-sie się dzieje. Nie ma co pisać, by ktoś napisał kim jest bo co to da? tylko to, że danego pracownika się zwolni? a przecież nie w tym rzecz tylko o pokazaniu ludziom na świecie jak to jest tutaj w tym małym miasteczku. Napewno nie mówię tutaj o szkalowaniu drugiego człowieka ale jeżeli coś jest prawdą i nic nie można z tym zrobić, to chyba takie pisanie pozostaje ludziom. Nic nie dzieje, się bez przyczyny....a czas wszystko weryfikuje niestety lub stety.
~marcin

Napisano: 30 paź 2011, 1:10

Hmmmm jetst to tylko moja ocena!!! Za dużo szukanie haków a za mało pracy socjalnej! I jeszcze jedno dla niedouczonych decyzyjnych! Człowiek jest najważniejszy!! Buziaki!!!
~Liliana

Napisano: 03 lis 2011, 22:16

dokładnie tak- klient, pracownik socjalny, czy sprzątaczka szacunek jest naważniejszy bo człowiek ma się liczyć!!! a nie pozycja, która dzisiaj jest jutro nie ma...
~marcin

Strona 41 z 50    [ Posty: 497 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x