ploteczki MOPS wrocek - HYdE PaRK

Strona 5 z 50    [ Posty: 497 ]

Napisano: 30 lip 2011, 11:12

nie sądź byś sama nie została osądzona. moja wykształcona młoda koleżnko!! Dużo nauki przed Tobą! pozdrawiam
~$$

Napisano: 30 lip 2011, 21:28

Witam:) wiecie co ? Nowy dyrektor, duże zmiany te same problemy! Chyba nie czas na zmiany w MOPS! Nie tym razem:(
~Miron

Napisano: 30 lip 2011, 22:29

Oj ciężka jest praca we wrocku!!! Od lat brak zmian w podejściu do pracy!!! Stare metody:( papiry i nic wiecej! Beznadziejni decyzyjni!!! Oswiadczenie zaświadczenie zusy krusy biura emerytalne wojskowe emerytury miedzynarodowe sprawdzanie do drugiego pokolenia!! Co jak kto z kim:( a wszystko dla naszego dobra!! Bo jak się odwoła:(? Chronie cię :(??? A gdzie odpowiedzialność klienta? Nie ma:( a niedouczone panienki perdziela głupoty!!! A kierownicy o mniemaniu cesarskim:( (panie są zerami:) tak mogę bez konsekwencji prwanej:):):)) kiwaja tylko glowami:(
~Angelo

Napisano: 01 sie 2011, 16:55

No to się u was dzieje:( a ja myślałam ze tylko tak jest u nas:( pozdr
~Nemesis

Napisano: 01 sie 2011, 20:35

Europejska stolica KULTURY:D
~Adam

Napisano: 02 sie 2011, 15:22

dopiero 2016, a teraz czas na porządki!!!!!!!!!
~Ron....

Napisano: 02 sie 2011, 23:50

zgadzam się z Angelo, jak klient mówi i pisze prawdę to w 90% jest źle, panie decyzyjne mają swoje uwagi, system żółtych karteczek kwitnie (w niektórych przypadkach wg podchodzi to już pod mobbing), jak klient nawkręca, tak żeby wszystko grało będzie cacy, panie decyzyjne zadowolone, wywiad podpisany, chore to wszystko, człowiek ląduje na 2 planie, najpierw papierki, oświadczenia, oświadczenia oświadczeń itd. czas uciekać z tej roboty...
~nimfa-wodna

Napisano: 04 sie 2011, 0:40

Jak tam posadka dla zonki kierownika zobu już gotowa???
~Nemesis

Napisano: 04 sie 2011, 0:41

Jak tam posadka dla zonki kierownika zobu już gotowa???
~Nemesis

Napisano: 04 sie 2011, 14:24

Zapytaj dyrektora.
~Gosia

Strona 5 z 50    [ Posty: 497 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x