ploteczki MOPS wrocek - HYdE PaRK

Strona 7 z 50    [ Posty: 497 ]

Napisano: 09 sie 2011, 9:48

Wy tam pewnie w tym Wrocku nie macie co robic tylko plotkujecie
~prac. socj.

Napisano: 09 sie 2011, 21:05

Witaj Pracusiu! W jakim to mieście tak ciężko pracują, że przeglądają forum , jak tylko przyjdą do pracy? O 7:48 powinieneś już zasuwać. Popatrz o której z reguły ten Wrocek plotkuje, zamiast pracować !!!
~marusia

Napisano: 09 sie 2011, 22:48

w każdej plopteczce jest trochę prawdy.
~Kaka

Napisano: 11 sie 2011, 1:00

Wystarczy już jeden kierownik zobu :( bez komentarza!!! Beznadziejny koleś i każdy to wie!!
~Amnesja:)

Napisano: 11 sie 2011, 1:04

A tak wogole panie dyrektorze trzeba mieć jaja w tej instytucji!!!! A by ja kierować!!!!

Napisano: 11 sie 2011, 9:36

Jak Ci cos nie pasuje zawsze mozesz zminic zespol lub sie zwolnic. Uwazam, ze inne kierowniczki sa gorsze i ja kierownika zobu byn nie zamienila na zadna z nich.
~Emma

Napisano: 11 sie 2011, 10:19

nie jestem z wrocławia, nie znam tamtejszego kierownictwa ale argument \"jak ci nie pasuje to szukaj sobie nowej pracy\" to typowe chamstwo bo tylko przypominam tobie i innym, że OPS to nie prywatna firma ale dobro publiczne i każdy może wyrażać swoją opinię na temat instytucji i reprezentujących ją szefów na którą to instytucję składają się wszyscy podatnicy ... I jeszcze jedno być może ty również doczekasz czasów, kiedy ktoś tobie za twoje poglądy w miejscu pracy podziękuje sugerując szukanie nowej pracy
~do Emma

Napisano: 11 sie 2011, 10:23

bardzo trafnie powiedziane. emma ma \"prawo\" mieć takie poglądy, bo pewnie wchodzi już gdzie trzeba bez wazeliny.
~p

Napisano: 11 sie 2011, 10:53

Robie tylko swoje. A jak sie nie zna kogos to go sie nie ocenia. Poznaj inne kierowniczki a potem odpowiedz sama Ci przyjdzie do glowy. Kazdy z nas ma cos za uszami. Znam inne kierowniczki i musze powiedziec ze najlepiej jest jak facet kieruje zespolem. W babincu zawsze wrze i kipi.
~Emma

Napisano: 12 sie 2011, 1:04

Facet musi mieć J A J A !!!! A tam są tylko jajeczka:(:( blee!!

Strona 7 z 50    [ Posty: 497 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x