dajcie sobie spokój, idzie nowe , zobaczymy jak sie sprawdzi. Wypisywanie na portalu nic nie zmieni. Trzeba zacząć od związków zawodowych : albo zlikwidować ( wszyscy sie wypisać) albo zmienić przewodniczącą. Moje zdanie jest takie ,że trzeba sie podpiąć pod Solidarność , wtedy związki beda niezależne. Nagrody,,......coż nagroda nie zmienia mojego ZUS ...:(
Przemyślcie to , zdrowe związku zawodowe to duża nadzieja dla pracowników.
Dajcie spokój Jackowi, teraz będziemy bardziej jemu podlegli, chłop młody mozę wyciągnie wnioski a taka nagonka tylko pogarsza sprawę i źle świadczy o nas.
a teraz sa zależne?piszesz o czyms o czym nie masz absolutnie pojecia. popatrz jaki jest wizerunek w mediach pomocy spolecznej i jej pracownikow (tutaj na tym forum zreszta wyglada to podobnie - płakac sie chce). Wszyscy wiedzas wszystko najlepiej. najlepsi pracownicy i menadzerowie, specjalisci od pracy socjalnej i finansow publicznych!Wow!wydaje nam sie ze jestesmy ciemięzeni i ze ludzie na zewnatrz tez tak nas odbieraja ale tak tylko glupcy mysla!ludzie mysla o nas inaczej wiec nie gadaj glupot i nie nakrecaj martyrologii zawodu ktorej nie ma bo sluchac sie nie da!Nagroda ci nic nie da, podwyzka by ci nic nie dasla, nic by ci nic nie dala - ot i caly problem ze wszystko nam sie nie podoba!a bronka juz nie przesadzaj dba i rozmawia i to nie kwestia zwiazkow!to czego brakuje to kulturalnej rozmowy a nie nakrecania sie przez 2siostrzyczki i ich kolezanke z innej sekcyjki!mialysmy okazje zobaczyc jak w innych osrodkach pracuja i ile zarabiaja inni!wala sie budynki a kasa nieporownywalna!bez uczciwej diagnozy i nieco pokory to nic nie wyjdzie wiec tak jak juz ktos pisal zacznijmy od siebie!w pozostalych kwestiach zgoda!
Przykro mi ze pracowicy osroda w ktorym od lat pracuje nie wyciagaja zadnych wnioskow i dalej pokazuja sie z takiej strony. Pamietam jak byli tacy co przeciwko Naleckiemu ostro protestowali teraz sutrykowi zaraz pewnie i nowej dyrekcji i tak wkolko nie zdajac sobie sprawe ze w ten sposob czynia nas (bo ja tez tu w koncu pracuje) niewiarygodnymi i pieniaczami bo wszyascy zli i chca nie dla nas tylko przeciwko nam!absurd!Ciagle jakies osobiste wycieczki, szkalowanie itpAle wiekszosc z nas taka nie jest. Pracujemy, jestesmy zadowoleni, jasne ze chcialoby sie lepiej ale my z kolezankami wierzymy ze tak bedzie i kazdy uklon w nasza strone cieszy nas! pozdro dla kolezanek i kolegow!
ale sie nakręciłaś:):) walnij w stół a ..... widać to święta prawda.
Związki trzeba rozwiązać nie ma co dywagować. A co sie robiło to sie okaże na walnym zebraniu. Nie m sie czego bać jeżeli przewodnicząca jest taka aktywna jak tu sie pisze wyżej.\" dba i rozmawia\">>>co to jest??? to jest sprawozdanie z działalności???? dba i rozmawia...ja tez dbam i rozmawiam:):) śmiech na sali. Dlaczego Vice od niej odeszła??? no słucham....
Jak sie wykaże , może stołek obroni a jak nie to będziemy myśleć.
Tak naprawdę g...mnie obchodzi jak jest w innych ośrodkach...dbam o swój talerz i talerz moich kolegów którymi w tej wypowiedzi tak gardzisz Pani przewodnicząca.
To co napisane wydrukuję i puszczę na rejony...niech wiedzą pracownicy co sie o nich myśli.
Ja tam pozdrawiam Dyra Jacka, bardzo go lubię. A co do związków...przyszykujcie się na walkę:)
no i zatoczylismy koło...wszyscy źli i niedobrzy włacznie ze związkami:)massoński spisek z udziałem cyklistów a my ciągle najmądrzejsi stąd odezwa do walki:)smiechu warte juz wczoraj tobie podobni w takim klimacie protestowali:)bo to ta retoryka:)pozdrawiam i dajmy na luzik w weekendzik:)tobie tez serdecznosci:)