PMS - okoliczność łagodząca - HYdE PaRK

Strona 2 z 4    [ Posty: 37 ]

Napisano: 18 maja 2015, 13:52

intelektem błysnęłeś ty razem feministkami:
""Prawdopodobnie pierwsza taka konferencja w Polsce, a może nawet na świecie"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Wpis matołku odnosił się tylko i wyłącznie do tego.
Jak zrozumiesz to daj znać. Czyli za jakieś dziesięć lat
fdfsdgd

Napisano: 18 maja 2015, 14:00

Rozumiem, rozumiem już się zorientowałeś jaką gafę palnąłeś :lol: :lol: :lol: :lol:
Ale Elmer bardziej skupiaj się na tekście który czytasz, a jak nie rozumiesz to się nie wypowiadaj, unikniesz śmieszności przynajmniej z tego powodu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;)
...

Napisano: 18 maja 2015, 14:02

"Wpis matołku odnosił się tylko i wyłącznie do tego. "
Jednak temat wątku jest zupełnie o czym innym :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;)
...

Napisano: 18 maja 2015, 14:05

tak temat jest całkowicie o czym innym....
Ty tego nie napisałeś:
""Prawdopodobnie pierwsza taka konferencja w Polsce, a może nawet na świecie"
A nawet jak napisałeś to nie to miałeś na myśli.
Teorie Lombrosso są ci oczywiście znane (Daltona też). Czytałeś o nich dużo wcześniej niż w tym wątku :lol:
grgerd

Napisano: 18 maja 2015, 14:18

"Czytałeś o nich dużo wcześniej niż w tym wątku"
Ty studiowałeś ich analizy? Czy może przeczytałeś na jakimś oszołomskim portalu miłym kUrwinistom? :lol:
Ilość debat jakie przeprowadzono to właśnie nie temat tego wątku, głupolku. A tak na marginesie Lombroso a nie Lombrosso - znawco jego analiz... :lol: :lol: :lol: :lol:
"tak temat jest całkowicie o czym innym...."
Nadal nie rozumiesz?! Ręce opadają. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
...

Napisano: 18 maja 2015, 14:26

w odróżnieniu od ciebie kończyłem porządne studia i nawet na niektórych zajęciach uważałem a nie wciągałem kreski :lol:
W tematyce tych studiów przypadkowo były teorie ww.
Nie uważam się za znawcę, ale wiem z czym się to je.
Ty z kolei nie miałeś o tym pojęcia i robiłeś wielkie oczy ("pierwsza konferencja w Polsce a może nawet i na świecie").
Teraz rakiem się wycofujesz ze swojego twierdzenia (w myśl zasady to nie była twoja ręka). Masz jednak pecha, że zostało to utrwalone.
Twoje czepianie się literówki świadczy tylko i wyłącznie o frustracji.
Co do tego co ci opadło to pominę milczeniem :lol:
Na koniec zacytuję ci tylko klasyka: "Cyc nie kutas, może zwisać". A, że ty nie masz cycków (chyba, że z batoników)...
gfgdfg

Napisano: 18 maja 2015, 14:46

"w odróżnieniu od ciebie kończyłem porządne studia"
Pedagogika? Widać :lol:
"Twoje czepianie się literówki świadczy tylko i wyłącznie o frustracji."
Frustracja :lol: jak się na kogoś powołujesz to w dobrym tonie jest nie przekręcać jego nazwiska, powinieneś podziękować że uwagę zwróciłem, następnym razem błędu nie zrobisz - po co te nerwy i od frustratów mnie wyzywać, wystarczyło podziękować.
"Na koniec zacytuję ci tylko klasyka: "Cyc nie kutas, może zwisać". A, że ty nie masz cycków (chyba, że z batoników)..."
Że ci się od razu z kutasem i cyckami skojarzyło... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
...

Napisano: 18 maja 2015, 14:55

pisałeś już do admina, żeby twój pierwszy wpis skasował bo trochę wiocha wyszła :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Z tobą tylko o cyckach i kutasach można rozmawiać. Sensu nie jesteś w stanie załapać. Może gdybym ci obrazki powklejał...
gregers

Napisano: 18 maja 2015, 15:02

"pisałeś już do admina, żeby twój pierwszy wpis skasował bo trochę wiocha wyszła "
Cenzura ci się marzy niczym starym "dobrym" komuchom. :lol: :lol: :lol: :lol:
"Z tobą tylko o cyckach i kutasach można rozmawiać."
Mylisz mnie ze swoją matką. :twisted:
" Sensu nie jesteś w stanie załapać."
To ty masz problem ze zrozumieniem tematu. :lol: :lol: :lol: :lol:
"Może gdybym ci obrazki powklejał..."
Tobie to już nawet obrazki nie pomogą :mrgreen:
...

Napisano: 18 maja 2015, 15:12

nie rozumiesz nie tylko sensu wypowiedzi, ale nawet poszczególnych słów.
cenzura ci się pomieszała z autocenzurą.
A sens wypowiedzi i tak był inny misiu.

Przekraczasz nawet swoje granice chamstwa.
gfgsdfgdrs

Strona 2 z 4    [ Posty: 37 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x