Bronek, masz mój głos!!! - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 19 maja 2015, 14:56

Przed chwilą dostałem wyrok nakazowy. Mam zapłacić 700 zł bo nie wskazałem straży wiejskiej sprawcy wykroczenia drogowego - przekroczenia prędkości. Zdjęcie zrobione od tyłu i 1/2 fotki zasłonięta-pewnie był tam drugi samochód.

Ot - mój wkład w kampanię wyborczą.
betonowy

Napisano: 19 maja 2015, 17:05

mam nadzieję że głupi nie jesteś i płacił nie będziesz wieśniakom. Ale chyba jesteś bo przyjąłeś mandat..a miałbyś za te pieniądze mega plakaty z bronkiem do swojego pokoju i to jakie..Pamiętaj zdjęcia robione od tyłu są nic nie warte;)
Emilka.

Napisano: 19 maja 2015, 19:04

Najwidoczniej Emilka została zrobiona od tyłu. Wyrazy współczucia :(
rumcajs

Napisano: 19 maja 2015, 22:15

Nie przyjąłem żadnego mandatu i nie wskazałem winnego. Napisałem im że to nie ja mam szukać winnego albo siebie podkładać, tylko oni mają mi przedstawić dowody na moją winę.
betonowy

Napisano: 19 maja 2015, 22:17

oooooo..! runcajs .Szacunek dla tego, który jest błogosławieństwem i istnym darem z serii Seks po katolicku! 100% gwarancji. Sztuka kochania katolickich małżonków według metodyki postępowania zaczerpniętej ze zbiorów bibliotecznych Tygodnik Niedziela... sam akt miłosny pozbawiony pikanterii -ale jacy przenikliwie inteligentni osobnicy się rodzą.
Hanka..

Napisano: 19 maja 2015, 22:36

Opublikowano wyniki nowego sondażu pracowni Estymator dla tygodnika Newsweek, które pokazują, że Andrzej Duda utrzymuje przewagę nad Bronisławem Komorowskim.

W drugiej turze wyborów prezydenckich Duda mógłby liczyć na poparcie 52 proc. respondentów, a Komorowski - 48 proc. głosów.

A mendia nie spieszą z tą informacją. Cóż, brak informacji to też dezinformacja.
płyta betonowa

Napisano: 20 maja 2015, 7:10

Co do mediów to przytoczę cytat Georga Orwella do lewackich dziennikarzy dnia 01.09.1944 r.: zapamiętajcie, że za nieszczerość i tchórzostwo zawsze trzeba płacić. Nie wyobrażajcie sobie że przez lata można uprawiać służalczą propagandę na rzecz radzieckiego lub też jakiegokolwiek innego reżimu a potem powrócić nagle do intelektualnej przyzwoitości. Raz się skurw..sz - kur..ą zostaniesz.
0909

Napisano: 20 maja 2015, 7:50

Spokojnie, nie spinajcie się tak. Wasz chaos z prezesem potrwa 2, góra 3 lata. Normalna ewolucja. Co jakiś czas jest potrzebna zagłada, żeby z tego co pozostanie wyewoluowało coś lepszego. Wasz prezes jest jak meteoryt. Raz rąbnie, wszystko wymiecie, ale potem życie zaczyna się na nowo. Bo rządy PO to ostatnio przypominały zlodowacenie.
betonowy

Napisano: 20 maja 2015, 15:56

PiS porządzi 2 latka a potem powrót do normalności. Tak jak w 2007r. Wytrzymamy.
Yaro podobno chorowity się zrobił. Szuka następcy.
Ares

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x