PO PŻ 2014-2020 Podprogram 2015 - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 15 z 15    [ Posty: 148 ]

Napisano: 21 lip 2015, 9:17

Otóż to -porządek najważniejszy, nawet ten prawny, organizacyjny,formalny i zdroworozsądkowy-oczywiście w kwestii dystrybucji żywności, a jak jest w rzeczywistości?
Gość

Napisano: 21 lip 2015, 9:42

tak ładnie wyłuszczyłeś znaczenie słowa "porządek" a zaraz pytasz " a jak jest w rzeczywistości" ?
ona "rzeczywistość" też nie ma jednej definicji;)
Emilka.

Napisano: 21 lip 2015, 9:53

Cytuję"Pracownicy socjalni są najniżej wynagradzanymi pracownikami samorządowymi - sceduje się na nich za to mnogość zadań, którym realnie rzecz biorąc nie można by sprostać ani fizycznie i psychicznie. Nakłada się kolejne zadania ...EMILKA"- czyż Szanowna Emilko nie jest ci znany ten wpis?bo ja mam już obawę, a nawet wiecej, ze rozdwojenie jaźni u ciebie pewne!
ps. nie czytaj tyle tylko myśl, bo od czytania meczy się wzrok i widzi się inaczej
Gość

Napisano: 21 lip 2015, 10:25

Szanowny Panie
Jak miło kiedy na siebie nie krzyczymy. Otóż mam tego świadomość, jak wynagradzani są pracownicy socjalni a jednocześnie w tej chwili - czyli zaraz, wykonam telefon w sprawie żywności. ( etap logistyczny do załatwienia ;) - jednym słowem wzięłam ten temat z żywnością.
Zaręczam panu -że pracownicy socjalni kg cukru nie dźwigną .Ja panu to mówię.
Rozumiem natomiast - że wy nie zgadzając się na udział w dystrybucji żywności-protestujecie w ten sposób.
Skoro mało wam płacą- macie rację.
Emilka.

Napisano: 23 lip 2015, 9:12

Uwaga na Banki Żywności, próbują szantażować ops-y które nie chcą brać od nich żywności. Dobra rada , pismo do sanepidu z zapytaniem jakie warunki muszą spełniać ops jako dystrybutor żywności i sprawa rozwiązana.
Gość

Napisano: 24 lip 2015, 14:50

Już w grudniu po przeczytaniu PROGRAMU wiedziałam, że organizacje nie poradzą sobie z tym - a jestem tylko pracownikiem ops-u. Już wtedy zastanawiałam się, jak szybko nastąpi zmiana w programie, która wskaże OŚRODKI jako- OPL. A czy wiecie, że w ramach PO-PŻ mogły być wydawane również środki czystości ( wytyczne UE) - a ktoś bardzo mądry u nas ograniczył to do żywności. (Środki czystości też są bardzo potrzebne naszym klientom, czy ktoś pomyślał, jak trudno jest kupić szampon, czy mydło jak się ma 542 zł na wszystko). MOJE PYTANIE BRZMI -NA PODSTAWIE JAKIEGO PRZEPISU Z "PROGRAMU "OPS-Y MAJĄ ZAJĄĆ SIĘ DYSTRYBUCJĄ ŻYWNOŚCI - ŻYJEMY PODOBNO W PAŃSTWIE PRAWA!
al-ka

Napisano: 27 lip 2015, 8:16

Witajcie!
Mam pytanie odnośnie załącznika Nr 2
https://www.poznan.bankizywnosci.pl/docs ... awiony.doc
Dlaczego są w nim podane dwie karty zamiast jednej jak było to poprzednim razem?
Pierwszą kartę to rozumiem, że podpisuje klient przy wydawaniu i jest ona imienna, można ją wykorzystać kilka razy, ale po co ta karta na drugiej stronie? O co chodzi?
Czy każda rodzina ma mieć tak jakby dwie karty z zalacznika 2?
Baskam

Napisano: 05 kwie 2016, 14:14

Baskam pisze:Witajcie!
Mam pytanie odnośnie załącznika Nr 2
https://www.poznan.bankizywnosci.pl/docs ... awiony.doc
Dlaczego są w nim podane dwie karty zamiast jednej jak było to poprzednim razem?
Pierwszą kartę to rozumiem, że podpisuje klient przy wydawaniu i jest ona imienna, można ją wykorzystać kilka razy, ale po co ta karta na drugiej stronie? O co chodzi?
Czy każda rodzina ma mieć tak jakby dwie karty z zalacznika 2?

Witam. Każda karta, dla każdej rodziny jest tylko jednym egzemplarzem. Druga strona (karta) jest już dla następnej rodziny.

Planujecie dalej podpisać umowę na 2017?

Pozdrawiam.
Ewe.PŻ

Strona 15 z 15    [ Posty: 148 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x