Zasmucę Cię . My spełniamy. I nie chce mi się więcej komentować Waszej postawy - tak jak mówiłam wcześniej - nie musicie realizować (nawet więcej argumentów jest za tym aby nie przystępować). Ale nie obrażajcie tych którzy podjęli się tego zadania. Pozdrawiam.zfed pisze:To są wymogi Sanepid a do tego dochodzą wymogi Wytycznych MPIPS z maja br w zakresie dystrybucji i administrowania a jeszcze przypominam o wykazie prac wzbronionych i dźwigania ciężarów. Żaden powtarzam żaden ops w Polsce nie spełnia tych wymogów a szczególnie tych ostatnich bo te określają ustawy i rozporządzenia których teraz to nawet mpips zmienić nie może.
Czyżby ministerialny troll? Zamiast komentować / z obrzydzeniem / naszą postawę opowiedz jak to realizujesz jeśli jesteś naprawdę z jakiegoś OPSu a nie od Kosiniaka.Nawiedzeńców ministerialnych już żeśmy się wiele nasłuchali, no ale każdy z czegoś musi żyć. A z innej beczki, ile płacą za pieprzenie i wykazywanie jacy to wszyscy leniwi a rząd popaprańców taki genialny, chyba nie 6000 zł. bo to pensja dla idiotów lub złodziei jak mawia ,,pani'' wicepremier Bieńkowska.natasza pisze:Zasmucę Cię . My spełniamy. I nie chce mi się więcej komentować Waszej postawy - tak jak mówiłam wcześniej - nie musicie realizować (nawet więcej argumentów jest za tym aby nie przystępować). Ale nie obrażajcie tych którzy podjęli się tego zadania. Pozdrawiam.zfed pisze:To są wymogi Sanepid a do tego dochodzą wymogi Wytycznych MPIPS z maja br w zakresie dystrybucji i administrowania a jeszcze przypominam o wykazie prac wzbronionych i dźwigania ciężarów. Żaden powtarzam żaden ops w Polsce nie spełnia tych wymogów a szczególnie tych ostatnich bo te określają ustawy i rozporządzenia których teraz to nawet mpips zmienić nie może.
I tu następuje cisza, czyli tak jak ktoś napisał panienki są prawdopodobnie pracownicami ministerstwa lub banku żywności i próbują ratować na forum niewypał jakim jest ten programik.basia 005 pisze:Do Nataszy: z jakiego opsu jesteś ?tak konkretnie , bo z czystej ciekawości chciałbym zobaczyć jak to robićie?
i moze niech ci co robią i krzyczą ze wszystko jest ok ,wisują i podają opsy jako przykłady dobrych praktyk i spełnienia wszystkich wymagań?proszę kto odważny?
Natasza , emilka i inne piszcie skąd jesteście