podanie o podwyżkę - Wzory pism

Strona 2 z 9    [ Posty: 87 ]

Napisano: 23 sie 2007, 14:44

ZAŁOSNY TO JESTEŚ TY NIKT CIE NIE PROSIŁ ŻEBYS WCHODZIŁ NA TĄ STRONĘ WIĘC SIE ODWAL....
~JAGODZIANA

Napisano: 27 sie 2007, 18:59

Bardzo bym chciała żebyś przesłała mi wzór podania o podwyżkę. Jeżeli tylko możesz to serdeczne dzięki
~ Iwona

Napisano: 27 sie 2007, 19:05

Bardzo bym chciała żebyś przesłała mi wzór podania o podwyżkę. Jeżeli tylko możesz to serdeczne dzięki.
Proszę o kontakt na pocztę \'\'[email protected]\'\'
Z Góry Dziękuje!!!!
~ Iwona

Napisano: 03 wrz 2007, 18:11

Bardzo bym chciała żebyś przesłała mi wzór podania o podwyżkę. Jeżeli tylko możesz to serdeczne dzięki.
Proszę o kontakt na pocztę [email protected]
~bogdan

Napisano: 10 wrz 2007, 12:53

załosna jesteś Jagodziana!! i d i o t y z m do kwadratu przez ciebie przebija.... przez takie wypowiedzi jak twoja oraz bzdurne prośby o wzór podania o podwyżkę człowiek odnosi wrażenie, że w pomocy społecznej pracują same półgłówki a przecież tak nie jest.... nie wierzę, że ktoś nie umie sklecić kilku zdań.... ruszcie troszkę głowami.... www.ruszglowa.pl
~microb:)

Napisano: 11 wrz 2007, 20:18

jak wogóle zaczac takie podanie o podwyzke mozecie i przesłac wzór takiego pisma z górydzieki
~dany

Napisano: 02 paź 2007, 23:37

bardzo prosze o przesłanie wzoru podania o podwyzke
dziekuje
~lena

Napisano: 03 paź 2007, 22:13

Microb wyp....... tak Ci powiem,nie wpi....aj sie jak Ci nic nie jest potrzebne ,to nikt Ci tu zagladac nie kaze.Filozof z....ny.
~CichyEska

Napisano: 29 paź 2007, 21:28

Ja bym prosił o wzór podania o podwyżke ze względu na podniesienie kwalifikacji.Chodzi o zdanie egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie elektryka tak zwany SEP.Z góry dziękuję. moj e-mail [email protected]
~Piotrek

Napisano: 25 lis 2007, 19:14

bardzo proszę o przesłanie wzoru podania o podwyżkę z góry dzęki
mój [email protected]
~zbyszek

Strona 2 z 9    [ Posty: 87 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x