podanie o podwyżkę - Wzory pism

Strona 9 z 9    [ Posty: 87 ]

Napisano: 02 sie 2010, 10:20

Serdecznie proszę o przesłanie mi wzoru,napisania podania o podwyżkę alimentów.Proszę przesłać na maila [email protected]ękuję
~edyta

Napisano: 12 sty 2011, 15:26

Serdecznie prosze o przeslanie mi wzoru podania o zapomoge rodzinna na adres [email protected] dziekuje
~goska

Napisano: 13 sty 2011, 14:24

Witam.Od 9 lat otrzymuje od Panstwa alimenty w kwocie 250 zl na jedno dziecko,mam dwojke dzieci,wiec razem to 500zl,byly maz nie utrzymuje z nimi zadnych kontaktow i nie lozy absolutnie nic,ja jestem zarejestrowana w PUP bez prawa do zasilku.chcialabym podwyzszyc alimenty,ale nie wiem jak sie za to zabrac,co potrzeba,jak napisac itp.prosze o pomoc na adres [email protected] Z gory dziekuje
~agnieszka

Napisano: 13 sty 2011, 14:31

Witam.Od 9 lat otrzymuje od Panstwa alimenty w kwocie 250 zl na jedno dziecko,mam dwojke dzieci,wiec razem to 500zl,byly maz nie utrzymuje z nimi zadnych kontaktow i nie lozy absolutnie nic,ja jestem zarejestrowana w PUP bez prawa do zasilku.chcialabym podwyzszyc alimenty,ale nie wiem jak sie za to zabrac,co potrzeba,jak napisac itp.prosze o pomoc na adres [email protected] Z gory dziekuje
~agnieszka

Napisano: 13 sty 2011, 14:31

~agnieszka

Napisano: 13 sty 2011, 14:33

Witam.Od 9 lat otrzymuje od Panstwa alimenty w kwocie 250 zl na jedno dziecko,mam dwojke dzieci,wiec razem to 500zl,byly maz nie utrzymuje z nimi zadnych kontaktow i nie lozy absolutnie nic,ja jestem zarejestrowana w PUP bez prawa do zasilku.chcialabym podwyzszyc alimenty,ale nie wiem jak sie za to zabrac,co potrzeba,jak napisac itp.prosze o pomoc na adres [email protected] Dzieci sa w wieku 14 i 16 lat ucza sie w szkole.Z gory dziekuje.Pozdrawiam.
~agnieszka

Napisano: 03 sie 2011, 1:54

i napisał ktos ładne podanie o podwyzke wynagrodzenia? prosze wklejcie na stronkę
~ola

Strona 9 z 9    [ Posty: 87 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x