podanie o podwyżkę - Wzory pism

Strona 6 z 9    [ Posty: 87 ]

Napisano: 29 maja 2008, 20:22

dane osobowe miejscowość ...........
............
.............

[do kogo kierujemy podanie [kierownik, dyrektor itp.]

Podanie o zmianę angażu

Pracuje w naszym przedsiębiorstwie od roku do roku, początkowo na stanowisku pracownika fizycznego, a później pracownika umysłowego. Doskonale radzę sobie z organizacją pracy podległej mi komórki. Zbudowałem świetną strategię dla naszych produktów, jak również wprowadził monitoring konkurencji. Dzięki temu zwiększyliśmy ekspansje naszej marki na rynku. Przygotowałem i zrealizowałem kilka ogólnopolskich kampanii promocyjnych, które zakończyły się olbrzymim sukcesem. Rozpoznawalność naszych produktów wzrosła o 15%. Moja duża wiedza, a przede wszystkim doświadczenie zawodowe pozytywnie wpływają na rozwój naszej firmy. Moim wielkim sukcesem było samodzielne zorganizowanie spotkania firmowego dla 300 osób, gdzie precyzja programu i logistyka były na najwyższym poziomie, co zaskutkowało podpisaniem kontraktu na sprzedaż naszych produktów. Uważam, iż moje zalety i dotychczasowe zasługi dla naszej firmy w pełni predestynują do zmiany angażu płacowego. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

......................
(własnoręczny podpis)

to jest przykładowe umotywowanie podwyżki płacy. umotywowanie musi byc ściśle związane z naszą pracą. nie pisać ze mamy zła sytuacje w rodzinie bo nie piszemy podania o zapomoge tylko o podwyżke płacy. najlepiej pisac ze prodyktywnosc wzrosła na naszym stanowisku, mniej błedów, itp.itd. w zależnosci od stanowiska trzeba zastosować inne argumenty ale muszą być one scisle związane z nasza pracą bo za to mamy dostac podwyżke.
~Sylwia

Napisano: 06 cze 2008, 14:56

jak napisac podanie o podwyzke. za pare dni rodzina mi sie powiekszy. zona nie pracuje.
~mariusz

Napisano: 10 cze 2008, 22:32

pomużcie jak mam napisać podanie o podwyżke
~iwona

Napisano: 07 lip 2008, 1:08

proszę o pomoc bo nie wiem jak mam napisać takie podanie
~monika

Napisano: 31 lip 2008, 11:47

Serdecznie proszę o przesłanie mi wzoru napisania podania o podwyżkę alimentów. będę wdzięczny za przesłanie go na maila: [email protected]

Pozdrawiam
~Rafał

Napisano: 26 sie 2008, 20:13

Bardzo prosze o przesłanie mi wzoru podania o podwyżkę. Pracuję w banku na kredytach od 1,5 roku , mam netto 900 zł pracuje na cały etat, mam licencjat, bedde robic magistra na UW zarzadzanie, mam 24 lata.Proszę o pomoc!Dziekuję Wam.
~andzia

Napisano: 26 sie 2008, 20:14

~andzia

Napisano: 10 wrz 2008, 13:38

hej chciała bym prosić o pomoc w napisaniu paodania o podwyżke. Pracuje w domu pomcy spolecznej od ponad 1,5 roku i zarabiam netto 800,50 zł, posiadam dyplom opiekuna w domu pomocy społecznej i studiuje na 3 roku oligofrenopedagogiki. Niestety szefowa wiecznie twierdzi ze nie ma pieniędzy ale na jakies błachostki zawsze ma. mardzo prosze o pomoc i jezeli jest taka możliwość to prosze przesłać wzór na meila [email protected]
~natalia

Napisano: 11 wrz 2008, 17:45

witam mam mały problem z prawidlowym dobraniem słów w wniosku o podwyzke a pozatym nigdy takiego ne pisałem ! czy mógłby ktoś mi przesłac wzór z góry dziekuje i pozdrawiam [email protected]
~patryk

Napisano: 17 wrz 2008, 22:54

Witam! Chciałabym złożyć pozew o podwyższenie alimentów. Zupełnie nie wiem jak to napisać dlatego proszę o pomoc. Jestem studentką, mam 20 lat, tak więc pozew muszę złożyć sama. Dostaję 70 zł miesięcznie-takie alimenty zarządził sąd już kilka lat temu. W związku ze studiami mam teraz dużo więcej wydatków: specjalistyczna literatura, sprzęt labolatoryjny, dojazd na uczelnie, praktyki terenowe które każdy student musi sam opłacić. Bardzo proszę o przesłanie wzoru podania o podwyżkę alimentów na nr gg 3989582. Z góry dziekuje.
~Ania

Strona 6 z 9    [ Posty: 87 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x