Polski Breivik złapany! - HYdE PaRK

Strona 2 z 5    [ Posty: 44 ]

Napisano: 20 lis 2012, 20:44

~znalezione w sieci

https://fakty.interia.pl/polska/news/naj ... oc,1865220

oj wychodzi prawda wychodzi

i dzielenie na prawdziwych polaków, zakamuflowane opcje niemieckie, polaków, kondominium niemiecko - sowieckie - oto podłoże \"obcych którzy nami rządzą\"
i dodam jeszcze:
jest niesłychaną BEZCZELNOŚCIĄ zamordować 96 polaków - kto to mówił
~inny ja

Napisano: 20 lis 2012, 21:36

Jakby Yaro nie pier.dolił o zdradzie i morderstwie to nie było by chemików-psychopatów.
~Adam

Napisano: 20 lis 2012, 23:17

już wiadomo na kogo byłby to zamach - antek policmajster wszystko rozszyfrował:

\"Politycy cały czas komentują informacje o planowanym zamachu na Sejm, prezydenta i premiera. - Loża pana prezydenta znajduje się bezpośrednio nad klubem parlamentarnym PiS. Rozumiem, że zamach byłby wymierzony w klub PiS i pana prezydenta - powiedział Antoni Macierewicz dla portalu Fronda.pl.\"

w klub PiS i pana prezydenta - w tej kolejności i oryginalna pisownia - i wszystko jasne to wina tuska
~inny ja

Napisano: 21 lis 2012, 11:31

Oszołomy miałyby kolejną imprezę - wreszcie realny namacalny zamach. Byłaby okazja na 2 miesiące żałoby narodowej, potem pomniki, uroczystości i oczywiście kolejna miesięcznica. Dwa razy w miesiącu \"najprawdziwsi Polacy\" maszerowaliby z żelaznymi krzyżami, rzucając butelkami po alkoholu i kamieniami.

Ale wszystkie koty oczywiście zostaną odwrócone ogonem. W tej durnej krainie naprawdę musi dojść do jakiejś jatki, żeby przyszło opamiętanie i żeby ktoś wreszcie przeciwstawił się oszołomstwu, wykorzystującemu religię i ludzkie słabości do siania nienawiści w narodzie. Może wreszcie należałoby przyciąć język krzyczącym zdrada, mordercy. Krzyczysz, zarzucasz - odpowiedz prawnie za chlapanie ozorem. Zarzuciłeś komuś - udowodnij. Ale aktualnie panujący nam nieudacznicy nie są w stanie tego zrobić - bo niewiele potrafią.
~betonowy

Napisano: 21 lis 2012, 11:33

Ilu ludzi jeszcze musi zginąć oprócz tych 95, żeby ludzie zrozumieli wreszcie, że ten co się na każdym kroku zasłania krzyżem i patriotyzmem nie robi tego w szczytnych intencjach, tylko zwyczajnie gra jak aktor?
~betonowy

Napisano: 21 lis 2012, 18:23

Wszystkiemu winny Tusk.
A kozioł zwany Antonim już dawno powinie się leczyć.
~Adam

Napisano: 21 lis 2012, 18:48

Antek zwany Awiatorem ma poważne problemy emocjonalne! Delikatnie mówiąc :-)
~olga

Napisano: 21 lis 2012, 19:13

Trwa dzięki Smoleńsku i Yarkowi.
Głowę dam że o ostrą zimę też zostanie oskarżony Donald.
~Adam

Napisano: 22 lis 2012, 11:40

a tu mamy kreatorów - wzorów dla Brunonów:

Blog działacza PiS: Referendum nad zastrzeleniem Tuska
Trudno ze spokojem czytać to, co na swoim blogu umieszczał działacz PiS z Dolnego Śląska Artur Nicpoń. W jego relacji z Marszu Niepodległości pojawia się opis \"psów Tuska\" i tego, co mogło z nimi zrobić \"30 tysięcy wkur... chłopaków prosto z sal MMA\". To tylko próbka wpisów, które opisała gazeta.pl. Blog został zamknięty.
Artur Nicpoń, członek dolnośląskiego PiS i wiceprezes Klubu Gazety Polskiej w Oleśnicy, dziś ogłosił, że jego strona wyleciała w kosmos. Napisał, że mamy pokaz tolerancji w pełnej krasie.
Jego poczynania blogowe opisała gazeta.pl. Wedle jej relacji, działacz zaprezentował m.in. swe opinie na temat Żydów. Stwierdził, że ich istnienie bądź nie go nie interesuje. Natomiast jak mi tu lezą i szkodzą Polsce, a przez to i mi, to mam dla nich tylko jedno - wypier...ać! - pisał.
Szeroko relacjonował również Marsz Niepodległości w Warszawie, w którym brał udział. Stwierdził, że gdyby nie gest posła Artura Zawiszy rozjuszony tłum 30 tysięcy wkur... chłopaków rozerwałoby gliniarzy na strzępy. I nawet by się szczególnie nie spocili. A mieli na to naprawdę wielką ochotę - dodał. Sugerował też, by policja nie próbowała być \"bardziej stanowcza\", bo mogą zapłacić \"straszną cenę\".
Interesującą lekturą były również komentarze i dyskusje pod wpisami. Pojawiały się porady, jak skonstruować broń samodzielnie, co potrzebne byłoby do szturmu na TVN i sugestie, by ćwiczyć oko na strzelnicy. Po pojawieniu się informacji o aresztowaniu Brunona K., który przygotowywał zamach na Sejm, ktoś napisał: Nicek odezwij się, że to nie ty.
Weź mi, jako prawnik, taką rzecz powiedz - mamy niby tę całą demokrację i liberalizm. Czy można w Polsce zrobić referendum nad projektem zastrzelenia Tuska i zbierać pod takim projektem podpisy? Żeby zastrzelenie go jak psa było legalne - napisał w odpowiedzi autor bloga.
Gazeta.pl o sprawie poinformowała dolnośląskiego posła PiS Kazimierza Ujazdowskiego. Jeśli ten blog zawiera treści dla prokuratury, to sprawa leży w jej gestii- stwierdził polityk. Odmówił jednak samodzielnego przyjrzenia się wpisom, twierdząc, że ma na głowie ważniejsze sprawy.
Dziś rano, poza informacją o tymczasowym zamknięciu bloga, pojawiło się zapewnienie autora: Informuję, że nie planuję samobójstwa. Mam wielką chęć do dalszego życia, plany i nie odwiodą mnie od nich żadne złe wieści, po których mógłbym się targnąć bez pomocy osób trzecich, w piątkowy wieczór.
Źródło: dziennik.pl/Media

~oko

Napisano: 22 lis 2012, 15:05

Obudź sie Polsko. Olej prawicę!
~Adam

Strona 2 z 5    [ Posty: 44 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x