pomoc bezdomnym - Uzależnienia, Bezdomność

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 20 sie 2011, 0:54

Osoba bezdomna to taka osoba która nie ma gdzie mieszkać i żyje na ulicy my ludzie dobrej woli powiniśmy pomagać to nasz szlachetny obowiazek pomóc drugiemu bratu bliZniemu. jA TO UWAŻAM ZA MORALNY OBOWIAZEK.
~mikolaj

Napisano: 20 sie 2011, 0:56

ZWRACAM SIĘ DO CALEGO NARODU POMAGAJMY BEZDOMNYM MY W KAŻDEJ CHWILI MOŻEMY STRACIĆDOM I BĘDZIEMY POTRZEBOWAĆ POMOCY INNYCH LUDZI.
~mikolaj

Napisano: 21 sie 2011, 0:01

Zrób z haty noclegownię altruisto.
~Adam

Napisano: 31 sie 2011, 19:50

NIE HATY TYLKO CHATY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~~~mon

Napisano: 03 wrz 2011, 21:53

Moralny obowiązek powinno mieć Państwo i zapewnić ewentualny socjal. bezdomnym wspólczuje, są różne powody bezdomności, kocham zwierzęta, to powinnam wszystkie z ulicy pomieścić w moim malutkim domku?
~Zyga

Napisano: 29 sty 2012, 1:40

Jedni są tacy, którzy może i nie mają gdzie mieszkać. Inni zaś mają gdzie mieszkać ale wolą się wynieść bo nie lubią jak im rodzina \"brzęczy\" żeby się wzięli za robotę, a nie wylegiwali się na kanapie.Są też tacy co lubią żyć jak ptaki , nie orać nie siać a zbierać. Są też tacy co mają własne mieszkania, domy ale lubią włóczęgę i to jest ich sposób na życie. Tak naprawdę to jest bardzo niewielu prawdziwych bezdomnych. Reszta to \"falsyfikaty\"
~Kika

Napisano: 29 sty 2012, 11:22

do Mokołaja-więcej! Osoba bezdomna to także taka, która wałęsa się po stancjach, a w dowodzie ma napisane:bezdomny.Obowiązkiem państwa polskiego powinno byc dać mieszkania, a ja mam takie rodziny, co \"nie kwalifikują się\" na mieszkanie, bo albo w ogole nie pracują (przyszły lokal skazany jest z góry na zadłużanie-słowa urzędnika) albo dochodami się nie kwalifikują, bo mają \"za dużo\". A u nas-Pomorze-tyle lokalów do remontu niszczeje. bo ludziom nie chcą dać z powyższych powodów. Lepiej niech stoi i grzybieje, jak dać tym, co się nie kwalifikują.To jest polityka prorodzinna.
~Kicia

Napisano: 19 maja 2012, 0:50

Wszystko jest możliwe, dlaczego nie usamodzielnisz się ? zastanów się nad tym!!!! Są osoby które zawsze mogą ci pomóc. skorzystaj. jestem zawsze pozytywnie nastawiona do ludzi.
~Biały Labądź

Napisano: 31 maja 2012, 0:42

Mikołaju nie wiem kim Jesteś, ale dla Cebie tylko WIGILIA - spełnienie marzeń, rozmowa ze zwięrzętami. Nie Wiem z kąd mogłeś się wynózyć, ale życzę ci najlepszego !
~Kamelia

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem