pomoc finansowa - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 22 wrz 2012, 17:05

Witam serdecznie ludzi dobrego serca. Mam na imię Marek mam 22 lata. mój problem polega na tym, że od niedawna mam problemy w stosunkach z żoną, a powodem tego jest to, że dowiedzieliśmy się o tym, iż Ja nie mam praktycznie żadnych szans na zostanie ojcem. Bardzo Nas to zabolało tym bardziej że mieliśmy wiele planów. Jestem osobą bardzo pracowitą, ale mimo wszystko ciężko jest coś odłożyć, a chcielibyśmy bardzo zamieszkać NA SWOIM i starać się o dziecko. Jedyna szansa to in vitro, ja tego nie popieram lecz innego wyjścia nie ma, chyba że stanie się cud... Mam nadzieje, że wiele osób mnie rozumie i wie jaka jest to trudna sytuacja dla młodych ludzi i bardzo proszę, jeśli jest ktoś kto chciałby pomóc finansowo to proszę o takową pomoc, liczy się każdy grosz... Wierzę, że są jeszcze bogaci ludzie, którym los zwykłego szarego człowieczka nie jest im obojętny... DZIĘKUJĘ
~Marek

Napisano: 22 wrz 2012, 17:10

A oto nr konta 11 1020 1505 0000 0102 0135 0040,
a oto e-mail [email protected]
~Marek

Napisano: 22 wrz 2012, 18:09

Marek cuda się zdarzają, a jeżeli Ty w wieku 22 lat nie majac dziecka prosisz o pomoc finansowa to pomysl jakie życie chcesz temu dziecku zapewnić, poczytaj Biblie, uwierz w siebie, zacznij pracować tak abys nie musiał prosić tylko abyś innym jeszcze dawał, a wtedy napewno niemożliwe stanie się możliwe.
Z tego co piszesz na pierwszy rzut oka widać, że sam jeszcze jestes dzieckiem skoro masz takie problemy, dojrzej, nie wiem kim jesteś, jakie masz wyksztalcenie, ale widze, ze chcesz iśc na skróty - ale jeżeli naprawdę zależy tobie na zwiazku to módl sie do Boga gorąco o to czego pragniesz i pracuj wytrwale, a napewno to dostaniesz - nie żebraj bo w Twoim wieku to wstyd.
Jest tyle mozliwości aby godnie zarobić na swoje potrzeby w Twoim wieku wiec wykorzystaj to. Dziecko wymaga wiele wysilku i poświęcenia więc może nie przypadkiem nie możesz być ( na razie) ojcem.
Tak ja uwazam, powodzenia
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 22 wrz 2012, 23:18

Prowokacja i naciągactwo w jednym.

P.S. \"Fajny\" e-mail.
~Markowa

Napisano: 23 wrz 2012, 1:26

Marku zgodnie z sugestią pierwszego pracownika socjalnego III i IV rp nadspecjalistki dzibar czytaj biblię a twój los sam się naprostuje od samego czytania - ale pamiętaj od rana do wieczora i od wieczora do rana - inaczej nie działa.
~do ~Marka

Napisano: 23 wrz 2012, 3:27

człowieku miej krztę szacunku i nie szydź z takich rzeczy czy ludzi, bo się możesz kiedyś przykro przejechać, niezależnie od tego w co i czy w ogóle wierzysz. pozdro.
~do tego kogoś powyżej

Napisano: 24 paź 2012, 23:53

podaj nr decyzji - zgody na zbiórkę publiczną ogólnokrajową z msw
~...

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x