POMOCY który numer z koperty

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
MKII,,

POMOCY który numer z koperty

Post autor: MKII,, »

witam mam problem tzn wpisuje numer z koperty żeby potwierdzić odbiór kary w systemie i pisze ,,brak koperty o danym numerze" kurier było 1 h temu u mnie . mam pytanie czy wpisuje dobry numer tzn ten pod kodem kreskowym ktory jest na kopercie u góry i nadole zaczynający się AD0........., niewiem czy dobry kod wpisuje , prosze o pomoc z góry dziękuje pozdrawiam ;)
IsaS

Re: POMOCY który numer z koperty

Post autor: IsaS »

Tak to ten nr, a tak na marginesie to czasami na tej stronie wychodzą głupoty albo są problemy z logowaniem albo zamawiasz 5 kart a na wydruku wychodzi że zamówionych 3 :(
MK,,

Post autor: MK,, »

wielkie dzięki za informacje :D więc to problem z logowaniem .... będe próbować dalej
MKI,,

Post autor: MKI,, »

witam udało mi się zalogować ale problem został rozwiązany dzięki tel do PWPW S.A. a mianowice wspisując kod z koperty nalezy pominąć poczatek np AD........... wpisujemy tylko same cyfry może się komuś to przyda pozdrawiam
Asica

Post autor: Asica »

Tak na marginesie to nr koperty widnieje też na raporcie, który znajduje się w kopercie. Pozdrawiam ;-)
MKII
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: MKII »

na raporcie widnieje numer, ale jest to numer urzędu ;) a nie numer koperty
Aagaa

Post autor: Aagaa »

Na raporcie jest nr koperty. Składa się z 9 znaków (cyfry, mogą być też litery).
ODPOWIEDZ