POMYŁKA I CO TERAZ??

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
NOWA-STARA

POMYŁKA I CO TERAZ??

Post autor: NOWA-STARA »

Witam.
Zamówiłam KDR i są maja status jako wysłane do gminy. Ale Mam problem bo dopiero teraz zorientowałam się że w rubryce nazwisko wpisałam imię a w rubryce imię wpisałam nazwisko u jednego rodzica czy to ma jakieś znaczenie?? co mam teraz zrobić skoro to jest ewidentnie moja wina?? Czy odsyłać tą jedną kartę??
POMOCYYYYY!!
2806

Re: POMYŁKA I CO TERAZ??

Post autor: 2806 »

hmm, nie wiem, w sumie to raczej nie ma znaczenia czy na karcie będzie "jan kowalski" czy "kowalski jan" ale w systemie w rubrykach masz błąd... naprawdę nie wiem...
Cristov
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Cristov »

Można anulować kartę i dokonać korekty danych i wtedy dostaniemy kolejną poprawnie wydrukowaną kartę. Niestety za taką operację podobno gmina zostanie obciążona kosztami.
ebk

Post autor: ebk »

ja tak miałam, karty nie odsyłasz ale zachowujesz w aktach. Jak już karta przyjdzie to musisz zmienić status w systemie jako dostarczona do gminy następnie anulować, potem edytujesz dane tej osoby, robisz ponowne zamówienie poprzez korektę danych.
Aagaa

Post autor: Aagaa »

I co? Jest jakieś obciążenie kosztem?
ODPOWIEDZ