Proszę o pilną pomoc zamówiłam karty i na etapie zamówienia zorientowałam się, że popełniłam błąd w imieniu dziecka jak przeprowadzić procedurę -żeby to poprawić puki karta nie jest w produkcji.
spokojnie. zaczekaj aż przyjdą... odbierzesz je w systemie i anulujesz która jest błedna, popraw błąd i zamówk korekte:) nic groźnego:) każdy ma prawo sie pomylić...
dlatego program często pyta i uczula żeby sprawdzic poprawnośc danych przed zamówieniem bo wszelkie zmiany po zamówieniu nie bedą możliwe do zrobienia.
Chciałam się z Wami podzielić następującymi informacjami; jak się zorientujesz,że masz błąd w danych osoby, a karta ma status zamówiona (a nie w produkcji !!!!) to dzwoni się na numer (22) 2354360 i zgłasza się błąd - Pani powiedziała mi, że mam wysłać maila na adres: [email protected] - z prośbę o wycofanie statusu karty (z zamówionej) wraz danymi osoby tj. imię nazwisko, pesel, numer karty. Na drugi dzień w programie ta osoba miała kartę w statusie WYCOFANA - weszłam na ta osobę edytowałam (poprawiłam) i zamówiłam jeszcze raz kartę. Pozdrawiam:)