pomóżciedzibar - z nią dzieje się coś złego
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: pomóżciedzibar - z nią dzieje się coś złego
Z jaką prawda mam się pogodzić?
Martw się o siebie skoro zabrakło ci wcześniej odwagi aby wesprzeć mnie zamiast piętnować!
Ja sobie - tak jak powiedziałam - z wami lub bez was dam rade i daję - a że robię to trochę wolniej bez was to tylko mam wieksza satysfakcję, ze nie utonęłam a dalej utrzymuje sie na powierzchni ( co niektorych do bolesci - jak widzę - irytuje)
I w żadnym wypadku nie zamierzam poprzestawać!
Jak się wybierasz na Okręgową Konferencję Pracowników Socjalnych w Częstochowie to się o tym przekonasz:)))))))))
Pozdrawiam
i jeszcze jedno: zmień nicka bo nie bardzo pasuje do twojej troski o mój dobrostan - raczej świadczy o ignorancji i beztrosce w kontaktach
Martw się o siebie skoro zabrakło ci wcześniej odwagi aby wesprzeć mnie zamiast piętnować!
Ja sobie - tak jak powiedziałam - z wami lub bez was dam rade i daję - a że robię to trochę wolniej bez was to tylko mam wieksza satysfakcję, ze nie utonęłam a dalej utrzymuje sie na powierzchni ( co niektorych do bolesci - jak widzę - irytuje)
I w żadnym wypadku nie zamierzam poprzestawać!
Jak się wybierasz na Okręgową Konferencję Pracowników Socjalnych w Częstochowie to się o tym przekonasz:)))))))))
Pozdrawiam
i jeszcze jedno: zmień nicka bo nie bardzo pasuje do twojej troski o mój dobrostan - raczej świadczy o ignorancji i beztrosce w kontaktach
Dzidka
nie masz racji dzibar, a juz twoje stwierdzenie że ktoś nie ma odwagi, bo ciebie nie wspiera to kolejny niezasadny epitet, ja też nie wspieram oszołomów i mam odwagę o tym napisać
2013-05-13 14:26 Zdzicha walnij kielicha
wysłane przez ~!! dnia 2013-05-13 14:26:23
~!!
i sie uspokoisz he he
+ dodaj odpowiedź
2013-05-13 14:38 Re: Zdzicha walnij kielicha
wysłane przez ~:)) dnia 2013-05-13 14:38:17
~:))
może będzie mało?
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Jeżeli nie pomagasz to nie przeszkadzaj, nie piętnuj i nie przezywaj tylko zachowuj się jak przystało na człowieka kulturalnego, a jeżeli masz problem z alkoholem to nie proponuj innym tego z czym sam sobie nie radzisz
Dzidka
09:07 Re: Standardy PO cz.III
wysłane przez ~kasiek dnia 2013-05-14 09:07:09
~kasiek
wklejasz przekręty, pochwalasz zbrodniarzy, zamachowców - sądzisz dzibar wg siebie!
wysłane przez ~kasiek dnia 2013-05-14 09:07:09
~kasiek
wklejasz przekręty, pochwalasz zbrodniarzy, zamachowców - sądzisz dzibar wg siebie!
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
słuchaj głosu innych forumowiczów a prawda cię wyzwoli
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Oprócz pomóżciedzibar - z nią dzieje się coś złego - HYdE PaRK przeczytaj również:
DOŚĆ!
Będą dodatki drożyźniane?
Czy Rosjanie wiedzą
Ile płacą za polityczne teksty na forum?
już nikt nie rozmawia z dzibar i łukaszem...
ZUB
błagam o pomoc
POMOC
Dzibar
proszę o pomoc
połączone komisje ws. katastrofy - czyli jak posłowie PO uciekają przed odpowiedzialnością
do Dzibar
pomóżcie mi
jak zwykle władze \"w porę\" się zorientują
POTRZEBUJE POMOCY
sprawozdania ministerialne