Poszukuję rodzy zastępczej i/lub adopcyjnej - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 7 z 7    [ Posty: 63 ]

Napisano: 18 wrz 2014, 13:13

opieszałość sądów to koszmar dla dzieci. Zgadzam się z tym, że postanowienia powinny być wydawane pilnie. W naszym przypadku postanowienie miało być w ciągu 2 tygodni, a było w ciągu 3 dni, więc można, trzeba tylko chcieć. Po drugie winne są również inne instytucje, które tymi dziećmi się zajmują, bo jeśli dziecko jest już w DD i wtedy zgłasza się chętna rz to nikomu się nie chce rozpoczynać procedury dla tego samego dziecka po raz kolejny. "Dziecko jest zabezpieczone" słyszałam nie raz i dla pracownika sprawa załatwiona, a że dziecko ma szansę spędzić swoje życie w DD? No cóż to w końcu to wina tych patologicznych rodziców. Po trzecie w moim rejonie szkoli się kolejne rz i niby dobrze, ale chyba zapotrzebowanie na rz spadło o 50%, bo brak jakiegokolwiek zainteresowania nie tylko nami.
Denis

Napisano: 10 lis 2014, 15:08

Witam. Przepraszam, że tak długo się nie odzywałam. Mam pytanie czy nadal jesteście zainteresowani dzieckiem, by się nim zaopiekować. Pozdrawiam Liza
[email protected]

Napisano: 10 lis 2014, 15:38

Witam. Jesteśmy nadal zainteresowani. Podaję maila [email protected]
sir55

Strona 7 z 7    [ Posty: 63 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x