Poszukujemy rodziny dla Madzi - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 31 lip 2013, 15:01

Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Sosnowcu poszukuje rodziców zastępczych dla ślicznej małej Madzi, która urodziła się w marcu bieżącego roku. Aktualnie przebywa ona w pogotowiu rodzinnym, który jest w stałym kontakcie z Warszawską kliniką, ponieważ dziewczynka oczekuje na przeszczep wątroby. W innych sferach rozwija się prawidłowo, jest grzeczna i urocza ;-)

Dziewczynka nie ma rodziców, opiekunem prawnym jest osoba pełniąca funkcje pogotowia rodzinnego.

W powyższej sprawie prosimy o kontakt z Zespołem ds. Pieczy Zastępczej w Sosnowcu

Tel. 32 296 22 81

Ze swojej strony oferujemy wsparcie, szkolenie dla kandydatów rodzin zastępczych i pomoc finansową.

https://rodziniec.wordpress.com/2013/07/ ... stepczych/
~Zespół Pieczy Zastępczej Sosnow

Napisano: 31 sie 2013, 19:13

Bardzo mnie urzekła historia małej Madzi, dlatego też chciałabym prosić o więcej informacji na temat obecnej sytuacji małej. Mój numer 725-492-526 lub [email protected]
~Joanna

Napisano: 31 sie 2013, 19:14

Bardzo mnie urzekła historia małej Madzi, dlatego też chciałabym prosić o więcej informacji na temat obecnej sytuacji małej. Mój numer 725-492-526 lub [email protected]
~Joanna

Napisano: 22 lis 2013, 1:24

Dzien dobry . Dzisiaj cały dzien myśle o małej Madziulce . Nie wiem jak mogłabym zostać rodzina zastępcza dla tego ślicznego aniołka. Mam 42 lata , mój maź 43 . Mamy jedna córkę 21 lat . Pracujemy we własnych firmach , mamy duży dom . Wydawałoby sie , ze ze strony materialnej wszystko jest ok . Nie wiem jednak jak zabrać sie do tej sprawy od strony formalnej . Mam rownież obawy czy podolam w opiece nad tak chora dziewczynka ? Mój mail . [email protected]
~Gosia

Napisano: 25 lis 2013, 23:18

CZY TA DZIEWCZYNKA ZNALAZŁA DOM?
~RZ

Napisano: 26 lis 2013, 0:04

No właśnie, informacje o tej dziewczynce nagle zniknęły z Internetu, dostłownie wszedzie... Jutro zadzwonię do tego ośrodka, mam nadzieję że wszystko zokończy się pomyślnie.
~Aleksy

Napisano: 26 lis 2013, 10:14

Gdzieś na facebook-u wyczytałam, że znalazła się dla Niej rodzina adopcyjna...
~juka

Napisano: 26 lis 2013, 21:02

dzisiaj oglądałam Interwencję w Polsacie. Z programu wynika, że nadal poszukiwana jest dla dziewczynki rodzina...
~juka

Napisano: 27 lis 2013, 16:39

Kasia
~Kasia
VIP
Od: 29 mar 2007, 16:54
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x