powołanie grupy roboczej
Re: powołanie grupy roboczej
A jeśli daję propozycję składu grupy roboczej i jest ona zaakceptowana to czy koniecznie od razu na pierwsze posiedzenie muszę zaprosić wszystkich z tych których zaproponowałam w grupie roboczej??Czy ewentualnie mogę po rozpoznaniu sytuacji dopraszać te osoby na kolejne grupy??
nie musisz prace w grupach roboczych sa prowadzone w zalezności od potrzeb, nie ma tu jakis sztywnych reguł
No bo powołałam skład grupy roboczej ale nie widzę potrzeby na tą chwilę by wszystkich od razu spraszać na 1 posiedzenie.Mam pomysł,by ewentualnie po ropzoznaniu sytuacji doprosic osoby.Tylko czy nikt focha nie strzeli,że go nie zaprosiłam a jest w grupie roboczej.
u mnie kurator\" dochodzi\" np na 3 Gr - jak zapraszam sprawcę, członek GKRPA- też
a po pierwszym spotkaniu grupy roboczej w którym jest prac.socjalny powinien on otrzymać informację jakie działania prowadzi zespół inter. bo u nas jak sie nie zapytam to nic nie wiem
zespół interdyscyplinarny nie prowadzi ŻADNYCH DZIAŁAŃ, robi je grupa robocza.
w praktyce mały ZI może działać jak grupa robocza i wtedy nie ma potrzeby tworzenia grupy, tylko zbiera się za każdym razem cały zespół
W większych miastach niestety to niemożliwe, u nas spychologia na grupy na całego...
A ile dni jest na 1 posiedzenie grupy roboczej po przekazaniu nk od zi??
Witam.
Ja też jestem po kontroli z Urzędu Wojewódzkiego w Olsztynie i jeśli chodz o powoływanie grupy roboczej, wystarczy że członkowie ZI upoważnią przewodniczącego do powoływania grup roboczych.
Ja też jestem po kontroli z Urzędu Wojewódzkiego w Olsztynie i jeśli chodz o powoływanie grupy roboczej, wystarczy że członkowie ZI upoważnią przewodniczącego do powoływania grup roboczych.
Oprócz powołanie grupy roboczej - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny przeczytaj również:
MOPS i GOPS
Do Jerry- emilka
do Jerry i innych
kurator społeczny i Niebieska Karta
sparca angielskojezyczny
powiadomienie o zakończeniu procedury
adwokat na grupie roboczej
beznadziejnie
Plan pracy z rodzina
czy nk jest tylko dla rodzin
spotkania zaspołu czy tylko grup roboczych
przemoc w pcpr