Pozdrawiam. Odszedłem z pracy w pomocy społecznej. - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 05 lut 2017, 8:39

Po przeszło 13 latach pracy w ops i dość długiej obecności również na tym forum, chcę się z Wami pożegnać. Odszedłem do innej branży.
Pracownikom socjalnym życzę na pożegnanie trzech rzeczy. Po pierwsze, żebyście pamiętali, że to Wy jesteście dla podopiecznych, nie Oni dla Was.
Po drugie, miejcie szacunek wzgledem samych siebie wobec przełożonych. Nie pozwalajcie sobą pomiatać.
Po trzecie wreszcie. Żebyście nareszcie zarabiali na tyle przyzwoicie, aby móc skupić się na pracy, a nie myśleniu, jak przeżyć do kolejnej wypłaty.

Trafiłem okazję i odszedłem. Wielu z Was też by tak zrobiło. A poza tym trzeba się rozwijać.
Szacunek dla starych wyjadaczy: betty, Z., Dżibar (ktorą, bardzo często niesprawiedliwie traktowano na tym forum) i wielu innych.
Pozdrawiam. Trzymajcie się.

Ps. Andrzej, adminie, pozdrawiam. Miło było poznać się bezpośrednio twarzą w twarz.
Łukasz Sz.
Praktykant
Od: 09 kwie 2014, 10:20
Zajmuję się:

Napisano: 05 lut 2017, 12:27

Łukasz; serdecznie pozdrawiam i dziękuję za wyróżnienie,
życzę dużo powodzenia i szczęścia dla Ciebie i rodzinnego oraz zdrowia.
Decyzja godna odpowiedzialnej głowy rodziny - biorąc pod uwagę wiek i możliwości.
Stawaj do wyborów i nie poddawaj się ( doświadczenie bezcenne) - no i po odpoczynku - zajrzyj od czasu do czasu.
Tak samo miło było poznać, a na ops świat się nie kończy ( przecież nie muszę Tobie przypominać co to jest prawdziwa praca socjalna:)
Tak więc powodzenia, Z Bogiem i nie mówię żegnaj tylko do zobaczenia Kolego PS
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 06 lut 2017, 9:44

To życzę powodzenia,
Iga2

Napisano: 06 lut 2017, 9:55

A nie będzie Ci brakowało tej atmosfery, tej satysfakcji z pracy, z czynionego dobra, z niesienia pomocy? :lol:
Wszystko jest możliwe. Niemożliwe wymaga po prostu więcej czasu.
Julia32
Referent
Od: 17 mar 2016, 9:51
Zajmuję się: PS

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x