rezygnacja z asystenta - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 06 lut 2017, 13:55

Proszę o podpowiedź jak napisać pismo do sądu, że rodzina rezygnuje z asystenta przyznanego przez Ośrodek. Dodam, że rodzina nie chce pomocy dlatego, że asystent zadaje za dużo pytań.
vyw

Napisano: 06 lut 2017, 22:59

Dlaczego Pismo do sądu, skoro Ośrodek przyznał asystenta? Niech na oświadczeniu napisze, że rezygnuje i z jakich powodów, a Wy swoją drogą jeśli uważacie że asystent jest konieczny to pismo do sądu ale o wgląd w sytuację rodziny, bo z wami dobrowolnie nie chce współpracować
ALOIRAM

Napisano: 07 lut 2017, 11:34

Pismo do Sądu o wgląd poszło szybciej, dlatego że przestali wpuszczać do domu pracownika socjalnego, asystenta. Czy teraz mam napisać do Sądu tylko informację, że rezygnują z asystenta, czy nic nie robić czekać na decyzję Sądu odnośnie wcześniejszego pisma.
vyw

Napisano: 07 lut 2017, 11:35

ja bym poczekała
Gabrycha.A
Stażysta
Od: 24 mar 2016, 13:36
Zajmuję się:

Napisano: 07 lut 2017, 20:48

Jeśli już poszło do sądu,że nie wpuszczają ps, uaktualnianasz sytuację kolejnym pismem o rezygnacji rodziny z asystenta.
ALOIRAM

Napisano: 08 lut 2017, 14:54

Ja bym wysłał pismo do sądu informując w nim, że rodzina zrezygnowała z pomocy asystenta z krótkim opisem sytuacji.
W piśmie tym można zawrzeć informację, że odbywa się to w ślad za pismem nr .... z dnia ..... w sprawie .....
i potraktował to jako uzupełnienie materiału dowodowego.
grand

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem