Praca magisterska o rodzinach zastępczych
Praca magisterska o rodzinach zastępczych
Mam serdeczną prośbe piszę prace na temat rodzin zastępczych potrzebuje wszelkich materiałów a w szczególności może prenumerujecie czasopismo Problemy opiekuńczo - wychowawcze gdyż wiem że jest tam sporo artykułów niestety nie mam do niego dostępu, jeśli ktoś ma proszę niech się odezwie
Re: Praca magisterska o rodzinach zastępczych
zwróć się z tym zapytaniem do właściwego PCPR- wg twojego miejsca zamieszkania....
Student piszący pracę magisterską nie ma dostępu do bibliografii ??? To niewiarygodne !!! Proponuję udać się do biblioteki.
byłam byłam tylko nie maja tych roczników czasopisma nie musisz byc złośliwa prac.socjal. dziękuje za podpowiedz
W bibliotekach pedagogicznych nie powinno być problemu z dotarciem do tego czasopisma.
kiedy czytam takie posty Olga, jak Twój, wydaje mi się, że proponowane wynagrodzenie dla tzw. \"mgr\" na poziomie 1300-1500 jest adekwatne
wiesz casus wyobraź sobie że pewnie jestem lepiej wykształcona niż Ty i pracuje w pomocy dłużej niż Ty ale to o niczym nie świadczy, to że zapytam czy ktoś ma dostęp do tego czasopisma to złe pytanie myślalam, że jak praucje się w pomocy społecznej to po to by też pomagać, ale Ty najwidoczniej nie wiesz co to znaczy w bibliotekach juz bylam tyle że nie mają numerów archiwalnych które mnie akurat intersują więc daruj sobie swoje pisanie a takie wynagrodzenie może jest adekwatne do Twojej pracy nie do mojej, kiedyś wchodziło się na to forum z przyjemnością gdyż można było wymienić się poglądami, dowiedzieć się czegoś, natomiast teraz aż strach się o coś zapytać za wszystko obrzucacie obelgami i błotem
-
- Praktykant
- Zajmuję się: Św, rz
- Kontakt:
Pani Olgo czy mogłaby mi Pani wysłać na e-maila pani prace o rodzinach zastępczych mój e-mail to: [email protected] . Pracuje w PCPR i potrzebowałabym sobie przeczytać. Będę wdzieczna;)
Oprócz Praca magisterska o rodzinach zastępczych - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
ŚWIERZB!!
O co w tym chodzi ???
pracownicy administracji i obsługi
dziecko chore -potrzeban placówka
Czy karać dziecko za to, że tęskni za rodzicami?
zróżnicowanie kosztu pobytu dziecka w placówce
szkolenie z pieczy zastępczej
szkolenie z pieczy zastępczej
Instrukcja kancelaryjna w Domu Dziecka od 2011
indywidualny plan pracy z dzieckiem
7 dzieci pod opieką jednego wychowawcy...
przekazanie placówki pod stowarzyszenie
zajęcia pozaszkole
domy dziecka
?
14 października czy to nasze święto?