Instrukcja kancelaryjna w Domu Dziecka od 2011

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~Nadzieja

Instrukcja kancelaryjna w Domu Dziecka od 2011

Post autor: ~Nadzieja »

Witam serdecznie czy ktoś z Państwa ma dostęp do nowej instrukcji.
~Nowa

Re: Instrukcja kancelaryjna w Domu Dziecka od 2011

Post autor: ~Nowa »

NOWA INSTRUKCJA NIE DOTYCZY DOMÓW DZIECKA, TYLKO URZĘDÓW
~Marcin

Post autor: ~Marcin »

Potwierdzam. U nas mogą być zasady uproszczone.
~elle

Post autor: ~elle »

Witam! Nowa instrukcja dotyczy urzędów, jednak kto nie miał dotychczas przepisów archiwalnych musi je stworzyć na podstawie nowej ustawy. Czy ktoś z państwa nie miał dotychczas przepisów kancelaryjnych i musi je teraz tworzyć? Chodzi głównie o JRWA. Od lipca ubiegłego roku tworzę i ciągle jest coś nie tak, pani z archiwum bardzo chce pomóc, ale nie ma żadnego wzoru JRWA dla domu dziecka, na podstawie którego można opracować własny. Pomóżcie!
~Piotr

Post autor: ~Piotr »

Podeślij mejla ,może będę mógł ci pomóc
~Piotr

Podeślij mejla ,może będę mógł ci pomóc
~Piotr

Chodzi Ci bardziej o instrukcję archiwum zakładowego czy kancelaryjną?
~elle

Post autor: ~elle »

Mój e-meil: [email protected]
Instrukcję kancelaryjną wstępnie mam zaakceptowaną, instrukcję w sprawie składnicy akt również. Największe problemy są z jednolitym rzeczowym wykazem akt. Jeżeli możecie mi pomóc to proszę o wszelkie materiały, będę mogła sobie sprawdzić z tym co już zrobiłam. Z góry serdecznie dziękuję za pomoc :)
~aneta

Post autor: ~aneta »

mam prośbę, jeśli ktoś ma jednolity rzeczowy wykaz akt w domu dziecka, a mógłby i chciał się nim podzielić to będę wdzięczna mój mail: [email protected]
~Ania [email protected]

Post autor: ~Ania [email protected] »

Witam wszystkich.
Szukam pomocy w opracowaniu instrukcji kancelaryjnej, jednolitego rzeczowego wykazu akt i instrukcji działania składnicy akt konkretnie dla Domu Dziecka. Z góry za pomoc dziękuję
ODPOWIEDZ