Instrukcja kancelaryjna w Domu Dziecka od 2011
Instrukcja kancelaryjna w Domu Dziecka od 2011
Witam serdecznie czy ktoś z Państwa ma dostęp do nowej instrukcji.
Re: Instrukcja kancelaryjna w Domu Dziecka od 2011
NOWA INSTRUKCJA NIE DOTYCZY DOMÓW DZIECKA, TYLKO URZĘDÓW
Potwierdzam. U nas mogą być zasady uproszczone.
Witam! Nowa instrukcja dotyczy urzędów, jednak kto nie miał dotychczas przepisów archiwalnych musi je stworzyć na podstawie nowej ustawy. Czy ktoś z państwa nie miał dotychczas przepisów kancelaryjnych i musi je teraz tworzyć? Chodzi głównie o JRWA. Od lipca ubiegłego roku tworzę i ciągle jest coś nie tak, pani z archiwum bardzo chce pomóc, ale nie ma żadnego wzoru JRWA dla domu dziecka, na podstawie którego można opracować własny. Pomóżcie!
Podeślij mejla ,może będę mógł ci pomóc
Podeślij mejla ,może będę mógł ci pomóc
Chodzi Ci bardziej o instrukcję archiwum zakładowego czy kancelaryjną?
Mój e-meil: [email protected]
Instrukcję kancelaryjną wstępnie mam zaakceptowaną, instrukcję w sprawie składnicy akt również. Największe problemy są z jednolitym rzeczowym wykazem akt. Jeżeli możecie mi pomóc to proszę o wszelkie materiały, będę mogła sobie sprawdzić z tym co już zrobiłam. Z góry serdecznie dziękuję za pomoc
Instrukcję kancelaryjną wstępnie mam zaakceptowaną, instrukcję w sprawie składnicy akt również. Największe problemy są z jednolitym rzeczowym wykazem akt. Jeżeli możecie mi pomóc to proszę o wszelkie materiały, będę mogła sobie sprawdzić z tym co już zrobiłam. Z góry serdecznie dziękuję za pomoc

mam prośbę, jeśli ktoś ma jednolity rzeczowy wykaz akt w domu dziecka, a mógłby i chciał się nim podzielić to będę wdzięczna mój mail: [email protected]
Witam wszystkich.
Szukam pomocy w opracowaniu instrukcji kancelaryjnej, jednolitego rzeczowego wykazu akt i instrukcji działania składnicy akt konkretnie dla Domu Dziecka. Z góry za pomoc dziękuję
Szukam pomocy w opracowaniu instrukcji kancelaryjnej, jednolitego rzeczowego wykazu akt i instrukcji działania składnicy akt konkretnie dla Domu Dziecka. Z góry za pomoc dziękuję
Oprócz Instrukcja kancelaryjna w Domu Dziecka od 2011 - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
O co w tym chodzi ???
pracownicy administracji i obsługi
dziecko chore -potrzeban placówka
Czy karać dziecko za to, że tęskni za rodzicami?
zróżnicowanie kosztu pobytu dziecka w placówce
szkolenie z pieczy zastępczej
szkolenie z pieczy zastępczej
Praca magisterska o rodzinach zastępczych
indywidualny plan pracy z dzieckiem
7 dzieci pod opieką jednego wychowawcy...
przekazanie placówki pod stowarzyszenie
zajęcia pozaszkole
domy dziecka
?
14 października czy to nasze święto?
atmosfera w pracy