przekazanie placówki pod stowarzyszenie

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
ODPOWIEDZ
~Robert

przekazanie placówki pod stowarzyszenie

Post autor: ~Robert »

mam pytanie czy ktoś przechodził z pod jednostki organizacyjnej pod stowarzyszenie.
jeżeli tak to proszę o meila mam kilka pytań z tym tematem, albo jak mogę prosić to nr telefonu zadzwonię aby uzyskać cenne rady czy warto.
~ja

Re: przekazanie placówki pod stowarzyszenie

Post autor: ~ja »

o jakie placówki pytasz? czy to oznacza, że staniecie się placówką niepubliczną? jeśli tak to przeczytaj art 228 i 229
~Seba

Post autor: ~Seba »

Czyli prywatyzujecie placówkę?
~Robert

władza podjęła decyzję albo stowarzyszenie prowadzi albo nie ma placówki, jest pomysł aby placówkę przejąc tym bardziej że są inni chętni, ale nie mamy wiedzy co i jak
gdyby ktoś mi dał namiary na kogoś kto to przeprowadził łatwiej by było zadbać o własne miejsce pracy
~Buba

Post autor: ~Buba »

Nie warto.Będziecie tyrać za grosze.
~Robert

coś więcej możesz mi o tym powiedzieć
~........

Post autor: ~........ »

a mozesz powiedziec czy chodzio SOWOPR ??? bo tez jestem zainteresowana tematem.
~Ewa

Post autor: ~Ewa »

Robercie napisz jeśli chcesz, byliśmy w identycznej sytuacji. Przeszliśmy (DDz) pod stowarzyszenie 7 lat temu i nadal o dziwo ;) trwamy
[email protected]
~jolka

Post autor: ~jolka »

Do Roberta: Kontakt do Fundacji, która prowadzi już kilka placówek na terenie Dolnego Śląska: Fundacja Ziemi Świdnickiej na Rzecz Wspierania Profesjonalnej Pomocy SKSK, Świdnica, Żeromskiego 22, tel. 74 850 14 99.
ODPOWIEDZ