przekazanie placówki pod stowarzyszenie
przekazanie placówki pod stowarzyszenie
mam pytanie czy ktoś przechodził z pod jednostki organizacyjnej pod stowarzyszenie.
jeżeli tak to proszę o meila mam kilka pytań z tym tematem, albo jak mogę prosić to nr telefonu zadzwonię aby uzyskać cenne rady czy warto.
jeżeli tak to proszę o meila mam kilka pytań z tym tematem, albo jak mogę prosić to nr telefonu zadzwonię aby uzyskać cenne rady czy warto.
Re: przekazanie placówki pod stowarzyszenie
o jakie placówki pytasz? czy to oznacza, że staniecie się placówką niepubliczną? jeśli tak to przeczytaj art 228 i 229
władza podjęła decyzję albo stowarzyszenie prowadzi albo nie ma placówki, jest pomysł aby placówkę przejąc tym bardziej że są inni chętni, ale nie mamy wiedzy co i jak
gdyby ktoś mi dał namiary na kogoś kto to przeprowadził łatwiej by było zadbać o własne miejsce pracy
gdyby ktoś mi dał namiary na kogoś kto to przeprowadził łatwiej by było zadbać o własne miejsce pracy
a mozesz powiedziec czy chodzio SOWOPR ??? bo tez jestem zainteresowana tematem.
Robercie napisz jeśli chcesz, byliśmy w identycznej sytuacji. Przeszliśmy (DDz) pod stowarzyszenie 7 lat temu i nadal o dziwo
trwamy
[email protected]

[email protected]
Do Roberta: Kontakt do Fundacji, która prowadzi już kilka placówek na terenie Dolnego Śląska: Fundacja Ziemi Świdnickiej na Rzecz Wspierania Profesjonalnej Pomocy SKSK, Świdnica, Żeromskiego 22, tel. 74 850 14 99.
Oprócz przekazanie placówki pod stowarzyszenie - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
Czy karać dziecko za to, że tęskni za rodzicami?
zróżnicowanie kosztu pobytu dziecka w placówce
szkolenie z pieczy zastępczej
szkolenie z pieczy zastępczej
Praca magisterska o rodzinach zastępczych
Instrukcja kancelaryjna w Domu Dziecka od 2011
indywidualny plan pracy z dzieckiem
7 dzieci pod opieką jednego wychowawcy...
zajęcia pozaszkole
domy dziecka
?
14 października czy to nasze święto?
atmosfera w pracy
Kontakt z usamodzielnionymi wychowankami
wniosek na usamodzielnienie
odpłatność za wychowanka placówki opiekuńczo - wychowawczej umieszczonego w MOS i MOW - nowe przepisy