Pracownik socjalny w DPS
Re: Pracownik socjalny w DPS
Odpowiadam ,ze nie ma żadnego na to aktu prawnego > mam tylko taki zapis w obowiązkach . Przeprowadzam równiez aktualizacje wywiadów ( zasiłek stały ) dla ops . Moim zadaniem jest troska o Mieszkańca ( czyli dbanie o ich ineresy i finanse) oraz prowadzenie Ich dokumentacji > nie rozumiem ,że skoro jestem pracownikiem socjalnym to oczywiste jest dla mnie wykonywnie tych zadań . Mnie to nie przeszkadza , uważam że jest to moim obowiązkiem .
Do Wery - muszę załozyć GG , jak będę miec to dam ci znać . Wera a czy ty robisz jak ja?
Do Wery - muszę załozyć GG , jak będę miec to dam ci znać . Wera a czy ty robisz jak ja?
Odpowiadam ,ze nie ma żadnego na to aktu prawnego > mam tylko taki zapis w obowiązkach . Przeprowadzam równiez aktualizacje wywiadów ( zasiłek stały ) dla ops . Moim zadaniem jest troska o Mieszkańca ( czyli dbanie o ich ineresy i finanse) oraz prowadzenie Ich dokumentacji > nie rozumiem ,że skoro jestem pracownikiem socjalnym to oczywiste jest dla mnie wykonywnie tych zadań . Mnie to nie przeszkadza , uważam że jest to moim obowiązkiem .
Do dps , a czy ty znasz podstwę prawną ,że to pracownik socjalny ma wykonywać aktualizacje?
Do dps , a czy ty znasz podstwę prawną ,że to pracownik socjalny ma wykonywać aktualizacje?
Do dps , a czy ty znasz podstwę prawną ,że to pracownik socjalny ops ma wykonywać aktualizacje w dps?
Do Joanny:Ja jestem początkującym prac. socj. więc mam kilka spraw, które chętnie omówilabym z doświadczonym pracownikiem DPS. To jest mój e-mail: [email protected] Jak możesz odezwij się.
Do \"dps\" nikt z nas nie napisał, ze nie macie co robić i nie o \"dodatku\" tu rozmawiamy.
Do dps , w jakiej ,, Pracy socjalnej \'\' znajduje się ta interpretacja w jakim artykule ?
Do Wery mam tylko e-meil prywatny w pracy raczej nie korzystam , ale chetnie pomoge Tobie , GG cos nie chce mi działać > jeśli coś pilnie potrzebujesz , to napisz tu na forum w tym dziale , będę zaglądać Pa
Do Wery mam tylko e-meil prywatny w pracy raczej nie korzystam , ale chetnie pomoge Tobie , GG cos nie chce mi działać > jeśli coś pilnie potrzebujesz , to napisz tu na forum w tym dziale , będę zaglądać Pa
Zastanawiam się, czy jest wogóle jakieś uregulowanie sprawy tych wywiadów . Małe jest jak zauważyłam zainteresowanie problemem. Może ktoś z prac. socjalnych OPS czytał gdzieś na ten temat. Bardzo proszę odezwicie się. Pozdro.
czy nikt naprawdę nie wie jak to jest z tymi wywaidami w DPS -ach ?
Poczytajcie Pracownika Socjalnego Nr 1/2006. Pozdrowienia.
ciekawy problem poruszyłyście tylko jest małe zainteresownie , możektoś jeszcze się wypowie , bo mnie tez to interesuje, do Betki jaki artykuł masz na myśli w numerze 1/2006
Oprócz Pracownik socjalny w DPS - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze przeczytaj również:
Obliczenie kosztu utrzymania mieszkańca DPS
zatrudnienie
Proszę o pomoc
zwiazki zawodowe
Czy zrobic z faceta biedaka?Dot. DPS
proszę o radę
pielęgniarki w dps dla osób chorych psychicznie
DPS dla psychicznie chorych
odpłatność za ZOL
dps pilnie pomocy!!!!
Zakład Opieki Leczniczej
czy pracownikowi soocjalnemu pracującemu w DPS przysługuje dodatek 250 zł???