Napisano: 21 gru 2014, 7:58
Ja wszystko robię płynnie właśnie dlatego, że jestem profesjonalistką i mam empatię oraz postawę autoteliczną to widzę problemy i kwestie w skali mikro i makro.
Dostrzegam problemy od największego do najmniejszego; i ludzi i zwierząt i ofiar i ich katów na tym polega profesjonalizm aby emocje nie były górą.
To twój problem, że o tym nie wiesz.
Zawsze staralam się zostać najlepszym pracownikiem (gdziekolwiek nie pracowałam) gdybym była sprzątaczką to też wszystko by lśnilo, po prostu jestem perfekcjonistką i ty o tym wiesz - dlatego deprecjonujesz moją wartość.
Myślisz, że ja dam się omamić czy przekupić? Nie! I wiedzą to ci, ktorzy jedyne co potrafią to sprawiać pogrzeby.
Tak się sklada, że mam wyobraźnię i uczę się bardzo szczegółowo dlatego w oczach decydentów stanowilam zagrożenie dla ich pozycji no i zazdrośc, bo widzieli że jednak wywieram wplyw na ludzi, ktorzy doceniają prawdę.
Ja nie robię niczego dla poklasku. To co robię wynika z mojej natury, z serca oraz zdobytej wiedzy. Dlatego potrafię oprócz wyobraźni, logicznie i perspektywicznie myśleć. To tyle w kwestii empatii.
Dziękuję za godny pracownika socjalnego pogrzeb, za zaplacenie najwyższej ceny jaką można zaplacić to nikt tu nikomu łaski nie zrobil, a ja zbyt wiele wycierpiałam aby rozczulać się i popadać w stan z którego niedawno wyszłam. Jestem specjalistą pracy socjalnej jakby ktoś zapomnial - nie przypadkiem i nie na papierze!
Dzidka