problem - Karta Dużej Rodziny

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]

Napisano: 17 gru 2015, 9:52

bbbb90 pisze:ja też wysłałam to pismo tylko myślałam ze musze czekać do odblokowania konta żeby wysłać e-maila....czyli mogę spokojnie go teraz wysłać z tym loginem i hasłem który otrzymałam mimo tego ze konto jest zablokowane???? bardzo proszę o odpowiedz
z tego co mówiła mi Pani, to tak maila można wysłać żeby mieć dostęp i uprawnienia do tego modułu a odblokowanie konta to odrębna sprawa.
a pismo zostało wysłane na nowogrodzką cały adres: Ministerstwo Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej
ul. Nowogrodzka 1/3/5
00‐513 Warszawa
myślę że powinni przekazać do odpowiedniego departamentu :)
kate1
Praktykant
Od: 01 gru 2014, 15:52
Zajmuję się:

Napisano: 17 gru 2015, 10:04

a to nieprzeszkadza ze nie dokończyłam danych edytować bo mi w trakcie konto zablkowało i mimo to mogę tego e-maila wysłać i potem najwyżej edytować ?bo takie najważniejsze dane mam wpisane
bbbb90

Napisano: 17 gru 2015, 10:08

bbbb90 pisze:a to nieprzeszkadza ze nie dokończyłam danych edytować bo mi w trakcie konto zablkowało i mimo to mogę tego e-maila wysłać i potem najwyżej edytować ?bo takie najważniejsze dane mam wpisane
nie powinno ja też nie zdążyłam edytować danych i maila nie wpisałam nawet tylko imię i nazwisko póżniej musiałam się wylogować i kolejnego logowania już nie mogłam wykonać. więc u mnie też dane nie są zedytowane, muszą odblokować konto żeby można było je edytować. bo jak się nie zalogujesz to i nie edytujesz tych danych :)
kate1
Praktykant
Od: 01 gru 2014, 15:52
Zajmuję się:

Napisano: 18 gru 2015, 13:24

Czy już odblokowali konta do systemu osobom które zablokowały sobie hasło??bo jest ostatni dzień i się zastanawiam jak to będzie, niby dzwoniłąm na ten numer co jest podany ale podobno mają do mnie dzwonić a najlepsze jest to ze przysłali mi dostęp do systemu zanim wysłałam im prośbe o aktywacje i nie wiem co jest grane bo i tak nie mam hasła żeby tam się zalogować a dodzwonić się tam dzisiaj to jakiś cud
bbbb40

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x