Problemy z wprowadzeniem przedłużenia - Karta Dużej Rodziny

Strona 2 z 3    [ Posty: 22 ]

Napisano: 15 sty 2016, 15:13

Udało się :
Ja uaktywniłam tą opcję zapisz zatwierdz przy zakładce decyzje/.... trzeba wejść we wnioski do obsłużenia, dać obsłuż, następnie wybrac "wniosek" na samej górze, szczegłóy wniosku, i na samym dole edytuj wniosek, później ZATWIERDŹ, nie zapisz...I dopiero można przyznać karty, i kiedyś w przyszłości wysłać zamówienie... :D
olaaa

Napisano: 15 sty 2016, 15:18

ma ktoś może instrukcje użytkowania w formie papierowej???
goscw
Stażysta
Od: 11 sty 2016, 13:17
Zajmuję się:

Napisano: 15 sty 2016, 15:24

na CAS było, w folderze dokumentacja użytkowania,tam był plik pdf Z instrukcją, ale tam jest to samo co na tym elearningu...
olaaa

Napisano: 18 sty 2016, 9:23

Witajcie, w końcu doczekałam się odpowiedzi w sprawie tych komunikatów:

"Informacja o braku rodziny oznacza, że nie została przypisana rodzina do rejestrowanego wniosku, a nie że nie została znaleziona.
Ostrzeżenia to jest tylko informacja że osoba została znaleziona, ale są inne dane w polu imię pierwsze.
Wniosek ma status poprawny, czyli można przyznać karty.

Proszę zatwierdzić dane we wniosku -Edytuj/Zatwierdź i jak wniosek otrzyma status Do rozpatrzenia, a następnie proszę o przyznanie kart - zakładka "Decyzje//przyznanie wydanie kart.

Wtedy system zaprezentuje ekran z potwierdzeniem danych osób i rodziny.

Po potwierdzeniu zaktualizowany zostanie numer rodziny i karty zostaną przyznane."

Mam do was jeszcze jedno pytanie, zmieniliście dane w module administratora w sprawie numeru sprawy?? Tego AAAA?
ewcia9

Napisano: 18 sty 2016, 10:08

Ja zmieniłam ale za kilka dni znowu wskoczyło AAAA
Kasia12

Napisano: 18 sty 2016, 10:54

A zmieniłaś na jakie dane?;)
ewcia9

Napisano: 20 sty 2016, 13:54

czy ktoś już coś wie?
gosia16

Napisano: 21 sty 2016, 12:54

utknęłam w momencie obsługa wniosku - decyzje/ przyznawanie/ wydanie Kart : zaznaczam karty które maja być jako zamówione i nie mogę kliknąć zatwierdź, pomocy !!!!!!!
olqa

Napisano: 21 sty 2016, 14:30

witam mam przedłużenie karty, dziewczyna kontynuuje naukę a termin wazności karty minął w sierpniu. teraz rodzina skałda wniosek o przedłużenie wiec moje pytanie brzmi, czy rejestruje nowy wniosek czy w wybieram w wnioskach które były " wznów obsługę"?????
kaammmmm

Napisano: 21 sty 2016, 14:54

Błagam, przejęłam KDR od koleżanki, nie przechodziłam e-learning. Napiszcie po kolei jak przedłużyć kartę dla dziecka plissssss
Mimi

Strona 2 z 3    [ Posty: 22 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x