program
-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: program
Nie wiem, bo nie używałam tego programu, ale prawidłowo złożony wniosek wymaga podania PESELu, więc... czemu go nie masz? 

-
- VIP
- Zajmuję się: DM, DE
- Kontakt:
bo nie był mi potrzebny:) na wniosku o przyznanie dodatku mieszkaniowego nie ma mowy o peselu...a jedynie dacie urodzenia...dlatego pytam. W obecnym programie ktory mam nie ma koniecznosci podawania peselu. A i ostatnio ktos mi powiedzial,ze nie moge zmieniac nic we wniosku i deklaracji bo to wzor rozporzadzeniaKrwawa pisze: 07 lis 2020, 5:43 Nie wiem, bo nie używałam tego programu, ale prawidłowo złożony wniosek wymaga podania PESELu, więc... czemu go nie masz?![]()
-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Ja miałam mocno pozmieniany wniosek (dla wygody) i nikt się nigdy nie czepiał. Chociaż wiadomo, że jedni się nie będą czepiać, a inni będą. 

-
- VIP
- Kontakt:
taaaa....czepiała się pani z audytu...Krwawa pisze: 09 lis 2020, 10:37 Ja miałam mocno pozmieniany wniosek (dla wygody) i nikt się nigdy nie czepiał. Chociaż wiadomo, że jedni się nie będą czepiać, a inni będą.![]()
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
zgodnie z rozporządzeniem powinno mieć PESEL;!!! ale jeżeli nie masz a wcześniej ta osoba występowała już w sygnicie to po nazwisku znajdziesz i skopiujesz:-) pisze: 09 lis 2020, 9:22bo nie był mi potrzebny:) na wniosku o przyznanie dodatku mieszkaniowego nie ma mowy o peselu...a jedynie dacie urodzenia...dlatego pytam. W obecnym programie ktory mam nie ma koniecznosci podawania peselu. A i ostatnio ktos mi powiedzial,ze nie moge zmieniac nic we wniosku i deklaracji bo to wzor rozporzadzeniaKrwawa pisze: 07 lis 2020, 5:43 Nie wiem, bo nie używałam tego programu, ale prawidłowo złożony wniosek wymaga podania PESELu, więc... czemu go nie masz?![]()
-
- VIP
- Kontakt:
Powiedz proszę, gdzie w Rozporządzeniu...wzór wniosku...jest widoczny pesel...bo ja tylko widzę datę urodzeniabeatab pisze: 10 lis 2020, 10:57zgodnie z rozporządzeniem powinno mieć PESEL;!!! ale jeżeli nie masz a wcześniej ta osoba występowała już w sygnicie to po nazwisku znajdziesz i skopiujesz:-) pisze: 09 lis 2020, 9:22bo nie był mi potrzebny:) na wniosku o przyznanie dodatku mieszkaniowego nie ma mowy o peselu...a jedynie dacie urodzenia...dlatego pytam. W obecnym programie ktory mam nie ma koniecznosci podawania peselu. A i ostatnio ktos mi powiedzial,ze nie moge zmieniac nic we wniosku i deklaracji bo to wzor rozporzadzeniaKrwawa pisze: 07 lis 2020, 5:43 Nie wiem, bo nie używałam tego programu, ale prawidłowo złożony wniosek wymaga podania PESELu, więc... czemu go nie masz?![]()

-
- VIP
- Zajmuję się: DM DE
- Kontakt:
Nie ma obowiązku podawać PESEL. Wystarczy data urodzenia. W parametrach systemu można zaznaczyć czy system będzie wymagał podania PESEL, czy też nie.:-) pisze: 06 lis 2020, 11:26 Czy w programie sygnity...mogę osobę zarejestrować bez podania peselu?
-
- VIP
- Kontakt:
Dziękuję

Oprócz program - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
dodatek wstecz na 4 miesiące?
lokal spalony
świadczenie uzupełniające
zarządca
SPUTNIK - potrzebuję pomocy
osoba niezameldowana - nalezy sie?
i co dalej ?
Osoba wynajmująca dom jednorodzinny
Dopłata 1500
dochód z działalności gospodarczej
Umowa najmu
Dodatki wstecz czy możemy już teraz przyjmować wnioski!?
Dodatek mieszkaniowy a najem
tytuł prawny
uregulowanie zaległości
Umowa użyczenia