PROGRAM SYGNITY do obliczania dodatku mieszkaniowego - Dodatki mieszkaniowe

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 06 maja 2022, 9:17

Witam,
Przechodze na program sygnity z programu Radix.
Czy jest tutaj ktos, kto mółgby mi pokazać jak wprowadzać nowe wnioski i w ogóle wszystko co wiąże się z obsługa dodatków mieszkaniowych w tym programie?
Jestem z gminy Mogilno, woj. kujawsko-pomorskie. Mogę nawet wziąć urlop z pracy i przyjechać do kogoś kto pracuje na tym samym programie. Bo nie ukrywam, że trochę sie męczę z tym programem, a inaczej by było, gdybym usiadła obok kogoś i zobaczyła o co tam chodzi. Znajdzie się ktos chętny do pomocy? ;)
JUSTYNA 2022
Praktykant
Od: 10 sty 2022, 10:21
Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe, dodatki energetyczne, niebieska karta, inwentaryzacja

Napisano: 06 maja 2022, 15:24

Rozumiem Cię, ale raczej to nie uda się... kto wpuści Cię na teren urzędu i da dostęp do danych?
Maxima
VIP
Od: 14 kwie 2017, 9:34
Zajmuję się: DM DE

Napisano: 09 maja 2022, 9:36

:( No racja...
To może ktos mi napsze, jak wprowadzam nowy wniosek i robie akceptuj, to dlaczego w ogóle nie jest zapisany ten wniosek ???
JUSTYNA 2022
Praktykant
Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe, dodatki energetyczne, niebieska karta, inwentaryzacja

Napisano: 09 maja 2022, 9:47

Przechodze na program sygnity z programu Radix.
a z firmy sygnity nie ma jakiegoś przeszkolenia ? instalują nowy program i nie ma przeszkolenia ? masakra jakaś
To może ktos mi napsze, jak wprowadzam nowy wniosek i robie akceptuj, to dlaczego w ogóle nie jest zapisany ten wniosek ???
to jest za dużo informacji żeby tak opisać na forum :shock: pomimo szczerych chęci...
brodafix
Podinspektor
Od: 26 lip 2016, 8:34
Zajmuję się: DM

Napisano: 09 maja 2022, 10:06

Muszę zapytać informatyka, bo tak to ciężko będzie. Mimo to dziękuję za podpowiedzi.
JUSTYNA 2022
Praktykant

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x