Prośba o myślenie - HYdE PaRK

Strona 2 z 8    [ Posty: 79 ]

Napisano: 03 sie 2015, 22:23

to jest wlaśniesnie kultura słowa i umiejętność rozmowy... heheheh jak nie idzie to wyśmiać włąsna głupote i nie wiedzieć z czego sie smieje
junior

Napisano: 03 sie 2015, 22:38

Całkiem poważnie. I żeby mi się tu nikt nie śmiał śmiać. Czy u Ciebie wszyscy zdrowi? Tak tylko pytam... Nie denerwuj się zaraz, to tak z troski o tych, którym chcesz się przysłużyć. Kompromitujesz ich, nawet nie siebie.
do powyżej

Napisano: 03 sie 2015, 22:49

Masz prawo do własnego zdanie.. podzielam. nie musisz sie zgadzac z moimi. ale ja przynajmniej nie wyśmiewam róznorodności pogladów...
junior

Napisano: 04 sie 2015, 8:04

mentalność niewolnika w czystej postaci.
Nie drażnij Pana.
Dmowski miał rację
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 04 sie 2015, 16:24

Samo wpadło, nie trzeba było daleko szukać:

Re: Nie tylko dla ateistów

Postautor: junior » 03 sie 2015, 13:58

hehehhe ja zwierze podkulasz ogon i spadasz... i dobrze dzieki temu inni maja wiecej tlenu:) hehehe czasu masz pod dostatkiem, tylko nie masz tyle rozumu co czasu hehehe dltego łatwiej spierdzielić.... cienias.. w sumie to nie jestes zły.. ty poprostu jestes beznadziejnie płytki tematycznie:)

junior
do juniora

Napisano: 04 sie 2015, 19:06

Nie mogli poczekac z tym buczeniem aż skończą sie uroczystości z okazji rocznicy wybuchu powstania?
Ares30

Napisano: 04 sie 2015, 22:03

Mogli ale po co mieli czekać.... chamstwo to chamstwo.... nazywajmy rzeczy po imieniu... barany beczą a nie ludzie.... pospolity tłum hołoty
junior

Napisano: 04 sie 2015, 23:01

"Pospolity tłum, hołota" to obywatele, którzy wyrazili swoją dezaprobatę wobec obecnie "rządzących". Czy zrobili to w odpowiednim miejscu i czasie? Ja uważam, że tą akcją nie urazili poległych powstańców, napiętnowali natomiast osoby z grupy trzymających władzę... oraz gawiedź, która ich popiera.
głos

Napisano: 04 sie 2015, 23:57

Bardzo prosze dezaprobatę wyrażac w miejscach neutralnych dla pogladów politycnych.... Nie wiem.. może przystanek autobusowy, pałac prezydencki, budenek na wiejskiej... tam pracuje i działa nasz rząd... tam jest miejsce wnoszenia skarg do rządzących a nie na litość Boska na cmentarzu.... badzmy ludzmi... o ile potrafie zrozumieć niezadowolenie tych ludzi o tyle nie potrafię zrozumieć zasadności miejsc wybieranych na tego typu manifestacje.... wybaczcie jest wolnosć słowa i każdy ma prawo wyrazic co mysli i czuje w sposób jaki tylko uważa za słuszny... ale potrafmy równiez usznować wiekuisty spokój tych osób tam pochowanych i nie róbmy z miejsca ich odpoczynku RYKOWISKA. tylko to mnie boli. nic wiecej...
junior

Napisano: 05 sie 2015, 0:46

Piszesz jak Emilka? Skutecznie wyrażona dezaprobata potrzebuje odpowiedniego miejsca i czasu...uczestnicy akcji na cmentarzu... uznali, że to właściwe miejsce i czas. Polegli w Powstaniu Warszawskim nie poprzewracali się w grobach... myślę, że nawet byli dumni... z takiego uhonorowania skompromitowanej władzy.
Emilka?

Strona 2 z 8    [ Posty: 79 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x