do pana
czytelnika smiesznego ignoranta....

zapraszam do tematu BEZ KOMENTARZA tam o godz 21.51 chyba 03 sierpnia Forumowicz SAMBA zapytał o to samo... czyli jak okreslić żartujących sobie przy ciałach smoleńskich prez. komorowskiego i pana tuska... odpisałem juz o 21.54 że
określiłbym ich tak samo jak tych buczących banda idiotów... zapytałem tez czy stać go na tyle by o buczacych powiedziec to samo... i co... nic! zamknął się bo nie ma tyle obiektywizmu w sobie... i odwagi wiec kto tu robi kampanię. Ciebie pytam wiec o to samo czytelniku nieuważny, czy jestes w stanie tak ja ja powiedzieć że zachowanie tej hołoty było niczym scena z przylotu Cial ze smoleńska?????? czekam! ja mam na tyle odwagi by o tym powiedzieć a Ty jak sie nie boisz Prezesa i Tadeusza to powiedz otwarcie to samo.
Ps. Godziny moich wpisów świadczą o tym że w tych godzinach akurat nie jestem w pracy:) chyba że ty czytelniku musisz bać sie swojego szefa to juz twój problem... taki juz niestety twój los.. z jednej strony prazes z drugiej pracodawca i z tzreciej Tadeusz.. zawsze ktos cos każe.... smieszny jesteś...... no ale nie odbiegam od tematu czekam na twoją opinie dotyczącą tekstu powyższego.