do pana czytelnika smiesznego ignoranta.... zapraszam do tematu BEZ KOMENTARZA tam o godz 21.51 chyba 03 sierpnia Forumowicz SAMBA zapytał o to samo... czyli jak okreslić żartujących sobie przy ciałach smoleńskich prez. komorowskiego i pana tuska... odpisałem juz o 21.54 że określiłbym ich tak samo jak tych buczących banda idiotów... zapytałem tez czy stać go na tyle by o buczacych powiedziec to samo... i co... nic! zamknął się bo nie ma tyle obiektywizmu w sobie... i odwagi wiec kto tu robi kampanię. Ciebie pytam wiec o to samo czytelniku nieuważny, czy jestes w stanie tak ja ja powiedzieć że zachowanie tej hołoty było niczym scena z przylotu Cial ze smoleńska?????? czekam! ja mam na tyle odwagi by o tym powiedzieć a Ty jak sie nie boisz Prezesa i Tadeusza to powiedz otwarcie to samo.
Ps. Godziny moich wpisów świadczą o tym że w tych godzinach akurat nie jestem w pracy:) chyba że ty czytelniku musisz bać sie swojego szefa to juz twój problem... taki juz niestety twój los.. z jednej strony prazes z drugiej pracodawca i z tzreciej Tadeusz.. zawsze ktos cos każe.... smieszny jesteś...... no ale nie odbiegam od tematu czekam na twoją opinie dotyczącą tekstu powyższego.
Im starszy tym głupszy.
Muszę już iść. Firma sama się nie przypilnuje. Telefon się urywa. Może potem znajdę dla ciebie czas. Lubisz go marnować więc nie będzie go dużo.