Napisano: 05 sie 2015, 8:56
A może buczący uznali, że osoby, które znalazły się w tamtym miejscu samą swoją obecnością obrażają poelgłych? Ja rozumiem, że obecna władza oczekiwałaby, że ludzie wyrażać dezaprobatę będą jedynie w czterech ścianach własnego domu. Wszak mamy wspaniały rząd, którego nikt nie ma parwa krytykować. Ja uważam, że mówienie o tym, że to cmentarz nie jest odpowiednim miejscem to tylko wymówka. Ci którzy uważają, że to było niestosowne sami mają wiele za paznokciami. Przypomnę tylko przylot samolotu z ciałami ofiar katastrofy smoelńskiej. Czy dowcipkowanie w tamtych okolicznościach było stosowne? Czy epitety używane wobec osób buczących na premier Ewę Kopacz z automatu należy przypisać tamtym osobom? Juniorze, zdobądź się na odwagę i napisz za kogo uważasz byłego premiera D. Tuska i byłego prezydenta B. Komorowskiego. Chyba stosujesz jedną miarę wobec wszystkich. Jeśli nie, to przestań tutaj urządzać kampanię wyborczą i nie rób hejtu.
Chcę też zwrócić uwagę na niechlujne wypowiedzi juniora. Z jednej strony świadczą o poważnych brakach w edukacji, bo trudno uzanać, że napisanie "wiedz" zamiast "wiec" w odniesieniu do zgromadzenia publicznego to pomyłka wynikająca jedynie z naciśnięcia sąsiadujących klawiszy ma klawiaturze. Z drugiej strony zaś jest też wiele pomyłek wynikających z pośpiechu. Oznacza to, że junior pisze te posty w pracy i musi się bardzo spieszyć, by go ktoś nie nakrył na tym.